ΚΥΜΗ

Τσούπκοβιτς και Σχίζας για Κύμη

Τσούπκοβιτς και Σχίζας για Κύμη

Η Κύμη καταστρώνει τα μεταγραφικά της πλάνα, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως οι νεοφώτιστοι έχουν δώσει τα χέρια με τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς, την ώρα που βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σταύρου Σχίζα.

Διάθεση να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο και να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικό δείχνει να έχει η Κύμη. Οι νεοφώτιστοι, αφού πρώτα κράτησαν στον πάγκο τους τον Βασίλη Μπρατσιάκο, καταστρώνουν τα μεταγραφικά τους πλάνα, έχοντας βάλει στο "στόχαστρο" δύο παίκτες που την τελευταία διετία αγωνίστηκαν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο λόγος για τους Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Σταύρο Σχίζα, που αποχώρησαν από Άρη και Ρέθυμνο, αντίστοιχα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Κύμη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο πάουερ φόργουορντ, ο οποίος πρωτοήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό των Τρικάλων, πριν μετακομίσει στον Άρη του Δημήτρη Πρίφτη.

Στους "κίτρινους" δεν κατάφερε να κερδίσει βασικό ρόλο στο ροτέισον με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που έδωσε πρόσφορο έδαφος στην Κύμη προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες απόκτησής του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σύντομα θα επισημοποιηθεί ο "γάμος" των δύο πλευρών.

Την ίδια ώρα, οι "μπλε" έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Σταύρου Σχίζα, σε σημείο που όλα δείχνουν ότι η συμφωνία δεν απέχει πολύ. Ο 27χρονος γκαρντ φόρεσε τη φανέλα του Ρεθύμνου την τελευταία διετία, έμεινε όμως ελεύθερος αφού δεν τα βρήκε με τους Κρητικούς για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Κάπως έτσι άνοιξε και γι αυτόν ο δρόμος προκειμένου να μετακομίσει στην Κύμη.

Σε ό,τι αφορά τη δική του περίπτωση, αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Βασίλη Μπρατσιάκου, προσθέτοντας μία ακόμη λύση στις θέσεις "2" και "3".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ