ΚΥΜΗ

Τουτζιαράκης: "Να καθιερωθούμε στην Basket League"

Τουτζιαράκης: "Να καθιερωθούμε στην Basket League"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, δηλώνοντας ότι ο στόχος της Κύμης δεν είναι απλώς η παραμονή, αλλά η καθιέρωση στην Basket League.

Τα τελευταία έξι χρόνια η Κύμη πανηγύρισε έξι σερί ανόδος. Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, αλλά πλέον βρίσκεται στην Basket League. Και όπως φαίνεται, η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου ήρθε για να μείνει.

Ο τεχνικός της ομάδας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ στη νέα πρόκληση της Κύμης, τονίζοντας ότι ελπίζει αυτή να είναι απλώς η αρχή μίας εξαιρετικής συνέχειας: " Το πρωτάθλημα της Basket League είναι για εμάς μια πρωτόγνωρη εμπειρία, την οποία θέλουμε να χαρούμε σε κάθε της στιγμή. Σαν νεοφώτιστοι καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, κάτι που κάναμε όμως με επιτυχία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ως γνωστόν, η ομάδα της Κύμης Seajets επί 6 χρόνια ξεκινούσε τις σεζόν ως νέα στην κατηγορία και τις τελείωνε έχοντας κερδίσει την άνοδο! Ο φετινός μας στόχος είναι η γρήγορη και εύκολη παραμονή.

Η μεγάλη πρόκληση είναι όμως να πετύχουμε τον στόχο μας με τον δικό μας τρόπο. Η ομάδα αυτή έχει συνηθίσει να παίζει θεαματικό μπάσκετ και να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσει. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και φέτος.

Η ευχή μου για το πρωτάθλημα είναι όλες οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ελκυστικό θέαμα για τον κόσμο, έτσι ώστε να είναι σε κάθε αγωνιστική γεμάτα τα γήπεδα. Γεμάτα όμως με φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ, που βοηθούν την ομάδα τους χωρίς ακρότητες και που χειροκροτούν στο τέλος και τους δύο αντιπάλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο παρκέ. Καλή σεζόν σε όλους".

Ο αρχηγός της ομάδας. Σταύρος Τουτζιαράκης, θέλησε από την πλευρά του να κοιτάξει λίγο πιο μακριά: " Η ομάδα μας, η Κύμη Seajets, είναι καινούρια στην Basket League και όπως είναι φυσικό βασικός μας στόχος είναι η παραμονή. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, με σκοπό να παρουσιάσουμε ένα "δεμένο" σύνολο που θα παίζει ωραίο μπάσκετ, με αρχή την δυνατή άμυνα. Θεωρώ ότι έχουμε την δυνατότητα να "καθαρίσουμε" νωρίς την παραμονή και να κοιτάξουμε μετά να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πρέπει όμως να έχουμε και έναν μακροχρόνιο στόχο, που είναι να βάλουμε τις βάσεις για να καθιερωθούμε στην Basket League.

Ως ευχή θέλω να αναφέρω δύο βασικά πράγματα. Αρχικά να μείνουν οι παίκτες όλων των ομάδων μακριά από τους τραυματισμούς, καθώς η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Δεύτερον, εξίσου σημαντικό όμως, είναι να μην υπάρχει βία στα γήπεδα. Οφείλουν όλοι να αντιληφθούν ότι η βία σκοτώνει τον αθλητισμό".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ