ΚΥΜΗ

Τέσσερις αποχωρήσεις στην Κύμη

Τέσσερις αποχωρήσεις στην Κύμη

H Kύμη εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στην Basket League και θα πλαισιώσει τους "μεγάλους" στο επόμενο πρωτάθλημα ενώ θα πορευτεί χωρίς τους Κακιούζη, Παπαντωνίου, Αράπη και Σκουλούδη.

Χωρίς τους Δημήτρη Παπαντωνίου, Γιάννης Κακιούζη, Δημήτρη Αράπη και Στέλιο Σκουλούδη θα πορευτεί η νεοφώτιστη στην Basket League Κύμη την επόμενη περίοδο.

Αναλυτικά:

"Στο πλαίσιο της ανανέωσης της ομάδας μας ενόψει της συμμετοχής μας στην Α1, η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τους αθλητές Δημήτρη Παπαντωνίου, Γιάννη Κακιούζη, Δημήτρη Αράπη και Στέλιο Σκουλούδη.

Ο Δημήτρης Παπαντωνίου ήταν μέλος της ομάδας μας σε όλη την πορεία στις Εθνικές Κατηγορίες και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση τριών διαδοχικών πρωταθλημάτων. Ο Κακιούζης και ο Σκουλούδης αγωνίστηκαν στην Κύμη στην Β΄Εθνική και στην Α2, έχοντας αμφότεροι μεγάλη αγωνιστική συνεισφορά στις επιτυχίες της ομάδας, ενώ ο Αράπης συνέβαλλε στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α2.

Ευχαριστούμε ολόψυχα και τους τέσσερις αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ