ΚΥΜΗ

Τέλος ο Ελ Αμίν από την Κύμη

BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ  - ÏÓÖÐ.   (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ - ÏÓÖÐ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η βαριά ήττα από τον Κόροιβο φέρνει εξελίξεις στην Κύμη Seajets, με τον Μουχάμαντ Ελ Αμίν να είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί. Σε αναζήτηση του διαδόχου του βρίσκεται ο Βασίλης Μπρατσιάκος.

Η διπλή ήττα από τον Κόροιβο προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στην Κύμη Seajets, η οποία όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, αλλά είδε την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου να καλύπτει -και με το παραπάνω- το -23 της ήττας στη Χαλκίδα.

Με την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου να βρίσκεται πλέον στο γκρουπ αυτών που παλεύουν για την παραμονή, αποφασίστηκαν αλλαγές σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό. Κι αυτός που θα "πληρώσει" πρώτος το "μάρμαρο" είναι ο Μουχάμαντ Ελ Αμίν.

Ο 29χρονος γκαρντ, που πριν από ένα μήνα είχε βρεθεί με το ένα πόδι εκτός των "μπλε", δεν πείθει πλέον με την απόδοσή του πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Μπρατσιάκος να επιθυμεί την αντικατάστασή του. Γι αυτό πάρθηκε η απόφαση της άμεσης αποδέσμευσης, με σκοπό να έχει προκύψει η διάδοχη κατάσταση. Δεδομένου βέβαια ότι ακολουθούν οι αγώνες με ΑΕΚ (4/2) και Παναθηναϊκό Superfoods (12/2) δεν υπάρχει τόσο μεγάλη βιασύνη.

Ούτως ή άλλως, οι νεοφώτιστοι έχουν κυκλώσει τους αγώνες με Τρίκαλα BC Aries (15/2) και Δόξα Λευκάδας (25/2), ως τους πλέον σημαντικούς. Κι εκεί είναι που θέλουν να κάνουν το 2/2 προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σε ό,τι αφορά τον Μουχάμαντ Ελ Αμίν, είχε 11.6 πόντους (με 40.3% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ κατά μέσο όρο στη Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ