ΚΥΜΗ

Στην Κύμη ο Τζόλος

Στην Κύμη ο Τζόλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Τζόλος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης, η οποία έφτασε -με αυτή- τις πέντε μεταγραφές.

Το πέμπτο μεταγραφικό της απόκτημα ανακοίνωσε η Κύμη, η οποία επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Τζόλο. Ο 25χρονος γκαρντ, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά, θα δοκιμάσει έτσι τις δυνάμεις του στην Basket League.

" Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Βαγγέλη Τζόλο, ο οποίος αποτελεί το 5ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των νεοφώτιστων.

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Τζόλος

Ο Τζόλος είναι 25 χρονών(γεννημένος στις 30/11/1991), έχει ύψος 1.92μ. και αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα, ενώ βασικό του γνώρισμα είναι η αμυντική προσήλωση και το αγωνιστικό πάθος. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Α2 με την φανέλα του Εθνικού, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Η μπασκετική του πορεία ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, στις τάξεις της οποίας παρέμεινε για 13 χρόνια! Την σεζόν 2013/14 πήρε μεταγραφή στον Φιλαθλητικό που βρισκόταν στην Α2, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στον Ίκαρο Καλλιθέας στην Β΄Εθνική. Ευχόμαστε στον Βαγγέλη Τζόλο να έχει μια πολύ καλή σεζόν και να βοηθήσει την ομάδα μας να υλοποιήσει τους στόχους της.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ