ΚΥΜΗ

Στην Κύμη ο Μανωλόπουλος

Στην Κύμη ο Μανωλόπουλος

Η Κύμη Seajets ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου, που πέρυσι αγωνιζόταν στα Τρίκαλα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σταύρο Τουτζιαράκη και τον Θάνο Κωνσταντακόπουλο, η Κύμη Seajets ανακοίνωσε και την πρώτη μεταγραφή της χρονιάς. Το όνομά του; Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο 29χρονος φόργουορντ συμφώνησε με την ομάδα της Εύβοιας και υπέγραψε συμβόλαιο για τη σεζόν 2017-18, ακολουθώντας έτσι τον Γιάννη Καστρίτη από τα Τρίκαλα στην Κύμη.

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που την νέα σεζόν θα αγωνίζομαι με την φανέλα της Κύμης. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και οργανωμένη ομάδα, η οποία θεωρώ ότι είναι ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ” δήλωσε ο Μανωλόπουλος μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Κύμη. “ Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Καστρίτη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και που επέλεξε να αγωνιστώ για δεύτερη χρονιά κάτω από τις οδηγίες του. Πέρσι είχαμε μια άψογη συνεργασία και είμαι σίγουρος ότι εξίσου επιτυχημένη θα αποδειχθεί και η νέα αγωνιστική πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε μαζί” πρόσθεσε ο 29χρονος φόργουορντ.

Επιπλέον, ευχαριστώ πολύ και τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε μου έδειξε πόσο πολύ ήθελε να επιτευχθεί η μεταξύ μας συμφωνία, κάτι που ήταν φυσικά και δική μου μεγάλη επιθυμία. Τώρα αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι με σκληρή δουλειά και με επαγγελματισμό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε υπερήφανους όλους τους φιλάθλους και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα της Κύμης!” συμπλήρωσε ο Μανωλόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος την σεζόν 2017-18 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας! Ο 30χρονος φόργουορντ, γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου του 1987 και ύψους 2.08μ., την περσινή αγωνιστική σεζόν συνεργάστηκε με τον κόουτς Καστρίτη στα Τρίκαλα, σε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του. Η άψογη μεταξύ τους συνεργασία ώθησε τον κόουτς Καστρίτη στο να επιλέξει να έχει μαζί του τον έμπειρο παίκτη και στην νέα του ομάδα, με την διοίκηση του ΓΣ Κύμης να ικανοποιεί άμεσα την επιθυμία του και τον Μανωλόπουλο να γίνεται η πρώτη φετινή μεταγραφή της Κύμης!

Ο νέος παίκτης του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης άρχισε την καριέρα του το 2002 στην ΧΑΝΘ, ενώ την επόμενη χρονιά πήγε στον ΠΑΟΚ, όπου έμεινε ως το 2007. Επόμενος σταθμός του ήταν η Ισπανία, όπου αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες (Μαγιόρκα, Παλένσια και Βίγκο), ενώ στο ενδιάμεσο είχε γυρίσει για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα για να παίξει στην ΑΕΛ. Το 2009 συμφώνησε με τον Κολοσσό Ρόδου, όπου έμεινε για δύο σεζόν, ενώ στην συνέχεια έπαιξε Περιστέρι, στην Καβάλα και στον Ίκαρο. Την σεζόν 2014 επέστρεψε στην Ρόδο και φόρεσε την φανέλα του Κολοσσού για άλλα δύο χρόνια. Όπως αναφέραμε, την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα και σε 20 παιχνίδια είχε 9 πόντους μ.ο. με ποσοστό 40% στα σουτ τριών πόντων!”.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ