ΚΥΜΗ

Πήρε Μάριο Εντουαρντς η Κύμη

Πήρε Μάριο Εντουαρντς η Κύμη

Στην Κύμη Seajets θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριο Έντουαρντς, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Φινλανδίας.

Η φινλανδική αγορά στέλνει πλέον και Αμερικανούς αθλητές στην Ελλάδα! Η Κύμη Seajets ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Έντουαρντς, ο οποίος αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά στη φιλανδική Λάπουαν Κορίκομπρατ, έχοντας 9,8 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ κατά μέσο όρο. Ο Εντουαρντς έχει ύψος 1,91μ., είναι 29 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις "1" και "2".

Ο Εντουαρντς θα αποτελέσει τον έκτο και τελευταίο ξένο της Κύμης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Εύβοιας έχει αποκτήσει ακόμα τους Τέντι Οκερέαφορ, Λενζέλ Σμιθ, Τζέικ Ο'Μπράιεν, Κάμερον Τζόουνς και Τζαμάρι Τρέιλορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητήMarioEdwards, ο οποίος θα αποτελέσει τον 6ο και τελευταίο ξένο της ομάδας μας για την σεζόν 2017/18.

ΟMarioEdwardsείναι 29 ετών, γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου του 1988, έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται ωςguard. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Φινλανδία με την Lapuan Korikobrat, έχοντας σε 29 παιχνίδια 9,8 πόντους, 3,7ριμπάουντς και 4,1 ασίστ κατά μ.ο.

Το νέο απόκτημα της Κύμης έχει μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, καθώς κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε 7 διαφορετικές χώρες! Έπειτα από την αποφοίτηση του το 2010 από τοCoastalCarolina, όπου την τελευταία του σεζόν είχε 12,1 πόντους και 4,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, αγωνίστηκε στην Βραζιλία με την Sorocaba. Αμέσως μετά έπαιξε στοABAμε τουςSouthCarolinaWarriors, ενώ τον Ιανουάριο του 2012 πήγε στο Κόσσοβο και τηνPeja. Επόμενος του σταθμός ήταν η αυστριακήRedwellGunnersOberwart, για να γυρίσει το 2013 ξανά στηνPeja.

Η επόμενη χώρα που φιλοξένησε τονEdwardsήταν η ουγγρικήSopronτην σεζόν 2014/15, ενώ η αρχή της επόμενης χρονιάς τον βρήκε στην Φινλανδία με τηνBisonsLoimaaόπου όμως έπαιξε μόλις σε ένα ματς. Ολοκλήρωσε την σεζόν στην Σλοβακία με την φανέλα τηςSlaviaTUKosice, ενώ όπως αναφέραμε το 2016/17 επέστρεψε στην Φινλανδία για την Lapuan Korikobrat. Πλέον, οMarioEdwards γίνεται κάτοικος Χαλκίδας καιη Ελλάδα η 8η χώρα στην οποία θα αγωνιστεί. Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία την φετινή σεζόν".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ