ΚΥΜΗ

Πετάει για Λίβανο ο Όρτον

BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÏÕÍÔÑÉ×ÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÏÕÍÔÑÉ×ÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Όρτον έκανε άψογη δουλειά στον "τελικό" με τον Απόλλωνα Πατρών Carna, βοήθησε στην παραμονή της Κύμης Seajets στη Stoiximan.gr Basket League και πλέον μετακομίζει στον Λίβανο, για να ολοκληρώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το πέρασμα του Ντάνιελ Όρτον από την Κύμη Seajets ήταν μικρό, αλλά απόλυτα ουσιαστικό. Ο 27χρονος σέντερ προσέφερε 9.3 πόντους και 4.9 ριμπάουντ ανά αγώνα στους νεοφώτιστους, βοηθώντας σημαντικά στην εξασφάλιση της παραμονής στη Stoiximan.gr Basket League.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στον "τελικό παραμονής" με τον Απόλλωνα Πατρών Carna, έκανε τη διαφορά αφού στα 27'58'' που αγωνίστηκε, είχε 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 κερδισμένα φάουλ. Κι αφού... ολοκλήρωσε την αποστολή του, ήρθε σε συμφωνία με την Σαμπβιλ για να ολοκληρώσει εκεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα από τον Λίβανο κατέθεσε επίσημη πρόταση στον παίκτη των "μπλε", ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει άμεσα στη χώρα, ενδεχομένως ακόμη και τη Δευτέρα (10/4).

Πράγμα που σημαίνει πως δεν θα δώσει το "παρών" στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, κάτι που πάντως μικρή σημασία έχει αφού η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και δεν κυνηγάει κάτι.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ