ΚΥΜΗ

Παρελθόν από την Κύμη ο Κατράνας

Παρελθόν από την Κύμη ο Κατράνας

Η Κύμη Seajets ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κατράνα. Από τη Γ' Εθνική βρισκόταν στο σύλλογο της Εύβοιας ο 32χρονος σμολ φόργουορντ.

Το δρόμο της εξόδου ακολούθησε και ο Παναγιώτης Κατράνας στην Κύμη. Ο έμπειρος φόργουορντ αποχώρησε έπειτα από τέσσερα συναπτά χρόνια από το σύλλογο της Εύβοιας, όπου έζησε τρεις ανόδους από τη Γ' Εθνική έως τη Stoiximan.gr Basket League. Πριν από τον Κατράνα η Κύμη είχε ανακοινώσει και το τέλος της συνεργασίας της με άλλους δύο Έλληνες παίκτες, τον Σταύρο Τουτζιαράκηκαιτον Θάνο Κωνσταντακόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης Seajets:

Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης μαζί με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη θέλουν να παρουσιάσουν με την έναρξη του πρωταθλήματος μια νέα ανανεωμένη ομάδα, που θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην ιδιαιτέρως απαιτητική Basket League. Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης ανακοινώνουμε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον αθλητή Παναγιώτη Κατράνα, στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο Παναγιώτης Κατράνας ήρθε στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης την σεζόν 2013/14 στην Γ΄ Εθνική, αποτελώντας την μεγαλύτερη μέχρι τότε μεταγραφή της ομάδας μας, φτάνοντας να είναι ο παλαιότερος παίκτης μας στην φετινή παρθενική μας συμμετοχή στην Α1.

Η τετραετής παρουσία του στην Κύμη συνδυάστηκε με ιστορικές στιγμές του Συλλόγου, όπως η κατάκτηση των πρωταθλημάτων της Γ΄Εθνικής, της Β΄Εθνικής και της Α2, με τον ίδιο να είναι αδιαμφισβήτητα από τους τους ακρογωνιαίους λίθους αυτών των επιτυχιών. Εκτός αυτού, ο Κατράνας διαχρονικά αποτέλεσε έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες της ομάδας μας, έχοντας αξιοσημείωτο δέσιμο με τον φίλαθλο κόσμο της Κύμης! Ένας δεσμός που σίγουρα θα παραμείνει άρρηκτος, παρότι οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν πλέον χωριστούς δρόμους. Παναγιώτη σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα προσέφερες στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης!”.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ