ΚΥΜΗ

Παίκτης της Κύμης ο Εζόμο

Παίκτης της Κύμης ο Εζόμο

Το αγωνιστικό... παζλ ακόμα συμπληρώνεται ενόψει της νέας σεζόν στην Κύμη Seajets, η οποία ανακοίνωσε την προσθήκη του Κώστα Εζόμο.

Το ρόστερ της Κύμης έχει επανδρωθεί για την επερχόμενη σεζόν στη Stoiximan.gr Basket League. Η ομάδα της Εύβοιας όμως συνεχίζει ακάθεκτη τις προσθήκες παικτών. Σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Εζόμο, του 28χρονου σέντερ που αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στην Α2 με τη φανέλα του Παγκρατίου, έχοντας 5,8 πόντους και 3,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 29 αγώνες.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι Κουμιώτες απέκτησαν επίσης τον Τέντι Οκερέαφορ, τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον Δημήτρη Γλυνιαδάκη, τον Τζέικ Ο'Μπράιεν, τον Κάμερον Τζόουνς, τον Τζαμάρι Τέιλορ, τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον Αγγελο Τσαγκαράκη. Παράλληλα η Κύμη ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον γιατρό Ιωάννη Μαυρόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κώστα Εζόμο:

" Σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, καθώς η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον αθλητή Κώστα Εζόμο.

Ο Κώστας Εζόμο είναι 28 ετών, γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1989, έχει ύψος 2.01μ. και αγωνίζεται ωςpowerforwardκαι ωςcenter. Στην αρχή της καριέρας του έπαιξε στον Ερμή Σχηματαρίου και στην ΧΑΝΘ, για να ακολουθήσουν 2 χρόνια στην ακαδημία μπάσκετ μπάσκετ Spartanburg Prep στην Αμερική και 2 χρόνια στο κολλέγιο Coastal Georgia. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα φόρεσε την φανέλα του Αρκαδικού στην Α1, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 με το Παγκράτι.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Κώστα Εζόμο στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και του ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη σεζόν με την φανέλα της ομάδας μας".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ