ΚΥΜΗ

Παίκτες της Κύμης οι Κοστόφ, Αντεγκμπόγιε

Παίκτες της Κύμης οι Κοστόφ, Αντεγκμπόγιε

Ο Τσάβνταρ Κοστόφ και ο Ογκο Αντεγκμπόγιε είναι επίσημα πια παίκτες της Κύμης Seajets, ενισχύοντας την ομάδα της Εύβοιας ενόψει του αγώνα με τα Τρίκαλα.

Η ενίσχυση που επιζητούσε ο Βασίλης Μπρατσιάκος κατέφτασε. Ο Βούλγαρος Τσάβνταρ Κοστόφ και ο Βρετανός Ογκο Αντεγκμπόγιε είναι από σήμερα και με τη βούλα παίκτες της Κύμης, καθώς τα δελτία τους εκδόθηκαν και παραλήφθηκαν από την ομάδα της Εύβοιας.

Αμφότεροι θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα στο κλειστό της Κανήθου, στο οποίο η νεοφώτιστη ομάδα θα επιδιώξει τη δεύτερη νίκη στη Stoiximan.gr Basket League και την πρώτη έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης Seajets:

“O Chavdar Kostov είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SEAJETS, καθώς σήμερα το πρωί εκδόθηκε το δελτίο του και τέθηκε στην διάθεση του κόουτς Μπρατσιάκου για το ματς με τα Τρίκαλα (6/11, 19:00).

Ο διεθνής Βούλγαρος γκαρντ δεν είναι «άγνωστος» στο ελληνικό μπάσκετ, αφού πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Basket League με την Καβάλα, έχοντας 12,8 πόντους και 5,4 ριμπάουντ, ενώ έχει παίξει άλλες δυο σεζόν στην ομάδα της Μακεδονίας, την διετία 2010-2012.

Εκτός του Kostov, η διοίκηση της ΚΑΕ Κύμης παρέλαβε σήμερα και το δελτίο του αθλητή Ogo Adegboye, ο οποίος επίσης θα κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της Κύμης SEAJETS στο ματς της Κυριακής. Δύο επιπλέον «όπλα» λοιπόν στα χέρια του κόουτς Μπρατσιάκου για το κρίσιμο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, στο οποίο η ομάδα της Εύβοιας επιθυμεί διακαώς να πετύχει την επιστροφή της στις νίκες. Το μεγαλύτερο όμως «όπλο» αναμένεται να είναι ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας που θα βρεθεί στο κλειστό «Τ. Καμπούρης» στην Κάνηθο και θα την βοηθήσει να εξασφαλίσει το πολύ σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα!”.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ