ΚΥΜΗ

Νίκου αντί Λιμνιάτη στην Κύμη

Νίκου αντί Λιμνιάτη στην Κύμη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θωμάς Νίκου θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιμνιάτη στον πάγκο της Κύμης, παίρνοντας θέση δίπλα στον Βασίλη Μπρατσιάκο για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης είπε "αντίο" στην Κύμη, για να τον διαδεχθεί ο Θωμάς Νίκου. Ο έμπειρος τεχνικός θα βρεθεί στον πάγκο της Κύμης Seajets για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αποτελώντας πλέον τον άμεσο συνεργάτη του Βασίλη Μπρατσιάκου στους νεοφώτιστους.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των "μπλε": " Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Θωμά Νίκου, ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός του κόουτς Βασίλη Μπρατσιάκου. Μαζί με τον Ισίδωρο Κουτσό θα είναι οι δύο άμεσοι συνεργάτες του προπονητή της Κύμης SEAJETS".

Ποιος είναι

Ο Θωμάς Νίκου είναι 36 ετών και είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών, με ειδικότητα στο μπάσκετ. Τα τελευταία δύο χρόνια διετέλεσε βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη στον Άρη, από όπου αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή σε πολλές ομάδες της Α1, μεταξύ των οποίων ο Ιωνικός(Α1, 2002-03)το Αιγάλεω(Α1, 2006-09) η Καβάλα(Α1, 2010-12) και ο Ίκαρος Καλλιθέας(Α1, 2012-13), αλλά και σε πολλές ομάδας τις Α2. Ως 1ος προπονητής έχει εργαστεί στο Αιγάλεω στην Α2 την σεζόν 2004-05, στην ίδια ομάδα στην Α1 το 2009, στην Ολυμπιάδα Πατρών στην Α2 την σεζόν 2009-10 και στην Καβάλα στην Α2 την σεζόν 2013-14.

Ο νέος βοηθός του Βασίλη Μπρατσιάκου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Κύμης Seajets: " Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειας του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SEAJETS. Είμαι φύσει αισιόδοξος ως άνθρωπος, αλλά για αυτήν την συνεργασία είμαι ακόμα περισσότερο, καθώς βλέπω ότι υπάρχουν μεγάλες προοπτικές και πολύ καλή οργάνωση στον σύλλογο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την μεριά μου είναι ότι θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΚΑΕ Κύμης και τον κόουτς Μπρατσιάκο που με εμπιστεύτηκαν, θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ