ΚΥΜΗ

Κύμη - ΠΑΟΚ για καλό σκοπό

Κύμη - ΠΑΟΚ για καλό σκοπό
EUROKINISSI

Η Κύμη θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (28/4, 18:30) στο κλειστό γυμναστήριο Αλιβερίου σε ένα φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Κύμη και ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την διακοπή της Stoiximan.gr Basket League, καθώς το Σάββατο 28 Απριλίου θα αγωνιστούν σε ένα φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το ραντεβού έχει οριστεί για το Σάββατο 28 Απριλίου (18:30) στο κλειστό γυμναστήριο Αλιβερίου και το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους, τους οποίους η Κύμη κάλεσε να προσκομίσουν στο γήπεδο συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ευπαθείς οικογένειες του δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Η ανακοίνωση της Κύμης αναφέρει:

"Τις επόμενες εβδομάδες η Basket League δεν θα έχει αγωνιστική δράση αλλά οι φίλαθλοι της Εύβοιας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή τους στα play offs. Συγκεκριμένα, τo Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 18:30 η ομάδα της Κύμης θα υποδεχτεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου τον ΠΑΟΚ, με τον αγώνα να είναι «φιλανθρωπικού χαρακτήρα» και να διεξάγεται σε συνεργασία με την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους, τους οποίους καλούμε αντί εισιτηρίου να προσκομίσουν στο γήπεδο συσκευασμένα τρόφιμα(όπως ζυμαρικά, όσπρια, γάλα κ.λ.π.), καθώς και είδη πρώτης ανάγκης(χαρτικά, απορρυπαντικά κ.λ.π.), τα οποία θα διανεμηθούν σε ευπαθείς οικογένειες του δήμου Κύμης-Αλιβερίου! Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο κλειστό Αλιβερίου για να δούμε έναν φιλικό αγώνα υψηλού επιπέδου και να προσφέρουμε την βοήθεια μας σε αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη!".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ