ΚΥΜΗ

Η Κύμη πιέζει για Ραζή

Η Κύμη πιέζει για Ραζή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χριστόφορος Ραζής εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, με την Κύμη να πιέζει τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Πολύ δραστήρια είναι η Κύμη στο μεταγραφικό παζάρι τις τελευταίες ημέρες. Δεν είναι μόνο η ανακοίνωση της απόκτησης του Μούσα Αμπντούλ Αλίμ που την ισχυροποιεί στην περιφέρεια ή η επικείμενη ανακοίνωση της απόκτησης του Βαγγέλη Τζόλου . Οι νεοφώτιστοι θέλουν να τελειώσουν άμεσα μία ακόμη μεταγραφή. Αυτή του Χριστόφορου Ραζή.

Ο 27χρονος πλεϊμέικερ αγωνίστηκε πέρσι στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με της φανέλα της Γκόθα, έχοντας 5.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ κατά μέσο όρο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κεραυνό Στροβόλου (2005-'10), Όλντενμπουργκ (2011-'12), ΕΝΑΔ (2010-'11 και 2012-'13) και ΟΦΗ (2013-'15), με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μπορεί να μην έχει εμπειρία από την Basket League, πλην όμως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βασίλη Μπρατσιάκου, ο οποίος θέλει να δει τον Κύπριο πόιντ γκαρντ να φορά τη φανέλα της Κύμης, στην πρώτη της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ