ΚΥΜΗ

Η Κύμη επιστρέφει "σπίτι" της

Η Κύμη επιστρέφει "σπίτι" της
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα που "χτίζει" ο Βασίλης Μπρατσιάκος θα έχουν οι κάτοικοι της Κύμης, με τους νεοφώτιστους να δίνουν back to back φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Η Κύμη προβιβάστηκε στην Basket League, αλλά η φυσική της έδρα δεν είναι εφάμιλλη των απαιτήσεων της μεγάλης κατηγορίας. Οι άνθρωποι της ομάδας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τις εργασίες βελτίωσης στο γήπεδο της πόλης, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να καταφέρει να δώσει σύντομα κάποιον επίσημο αγώνα στο "Νίκος Μαρίνος".

Γι αυτόν τον λόγο άλλωστε, δηλώθηκε το κλειστό της Χαλκίδας ως έδρα για τους αγώνες της Basket League, γι αυτό οι "μπλε" υποδέχθηκαν εκεί τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής (11/9). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου θα κόψει δια παντός τους δεσμούς με το "σπίτι" της. Απόδειξη γι αυτό αποτελεί το γεγονός πως στο "Νίκος Μαρίνος" θα γίνουν τα δύο επόμενα φιλικά των νεοφώτιστων.

Η Κύμη έχει κλείσει back to back φιλικές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ Λάρνακας, για την Τετάρτη (14/9, 19:00) και την Πέμπτη (15/9), σε μια καλή ευκαιρία που παρουσιάζεται στον Βασίλη Μπρατσιάκο προκειμένου να δει πόσα έμαθαν οι παίκτες του από το -33 (59-92) από το "τριφύλλι".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ