ΚΥΜΗ

Η Κύμη ανακοίνωσε το τέλος με Μπρατσιάκο: "Βίωσα χαρά και υπερηφάνεια"

Η Κύμη ανακοίνωσε το τέλος με Μπρατσιάκο: "Βίωσα χαρά και υπερηφάνεια"

Η Κύμη ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Βασίλη Μπρατσιάκο και ο Έλληνας τεχνικός με μήνυμα του μίλησε για τα όσα έζησε αυτά τα πέντε χρόνια: "Κάποιες στιγμές οφείλεις να γίνεσαι γ αλλαγή που πρέπει να γίνει, τόνισε.

Ύστερα από μία πετυχημένη πενταετία, η Κύμη ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Βασίλη Μπρατσιάκο. Ο Έλληνας προπονητής με μήνυμα του αναφέρθηκε στην αποχώρηση του, τονίζοντας πως "κάποιες στιγμές οφείλεις να γίνεσαι γ αλλαγή που πρέπει να γίνει", ενώ σχολίασε πως ένιωσε χαρά και υπηρεφάνεια όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση της Κύμης:

"Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Μπρατσιάκο. Ο κόουτς Μπρατσιάκος δεν είναι απλά μέρος της ιστορίας της ομάδας μας, είναι ένας από τους συγγραφείς αυτής της ιστορίας! Ήρθε στον ΓΣ Κύμης όταν προσπαθούσαμε να κάνουμε τα πρώτα βήματα μας στο ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο μας βοήθησε να σταθούμε γρήγορα στα πόδια μας, αλλά μας οδήγησε και σε επιτυχίες που δεν είχαν προηγούμενο και που σίγουρα ξεπερνούσαν τις προσδοκίες των περισσοτέρων.

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, που συνοδεύτηκε από τέσσερις ανόδους και που είχε ως επιστέγασμα την παρουσία μας στην Basket League, ήρθε λοιπόν η ώρα να βαδίσουμε σε διαφορετικούς δρόμους. Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους όλων των φιλάθλων της Κύμης τον Βασίλη Μπρατσιάκο για την προσφορά του στην ομάδα μας, αλλά και γενικά στον τόπο μας. Επιπλέον, του ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική καριέρα του. Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε κόουτς!

Ο κόουτς Μπρατσιάκος αποχαιρέτησε την "οικογένεια" του ΓΣ Κύμης με την εξής δήλωση:

"Είναι κάποιες στιγμές που στην ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που πρέπει να γίνει. Μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα για μένα, 5 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Γ.Σ. Κύμης. Ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν υπερβολικά έντονα όλα αυτά τα χρόνια. Απίστευτη χαρά και υπερηφάνεια στις νίκες ακόμη μεγαλύτερη στεναχώρια στις λίγες ''ευτυχώς'' ήττες! Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη, αφοσίωση και αληθινή αγάπη για το μεγαλείο του Γ.Σ. Κύμης. Κάθε μου απόφαση ήταν για το συμφέρον και το καλό της ομάδας, κριτήριο άλλωστε που πρέπει να είναι το μοναδικό για όποιον υπηρετεί αυτή την ομάδα. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω της οικογένειας Θεοδώρου και κυρίως τον φίλο μου Αλέξανδρο για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους παίχτες - όλα αυτά τα χρόνια - που συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε, τους συνεργάτες μου από το προπονητικό αλλά και διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητα τους και τέλος τους φιλάθλους μας για τον μοναδικό τρόπο που μας συμπαραστάθηκαν. Εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στην υπέροχη οικογένεια του Γυμναστικού και κυρίως στον φίλο μου Αλέξανδρο για τον δύσκολο αλλά έντιμο δρόμο που έχει διαλέξει. Εις τον επανιδείν."

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ