ΚΥΜΗ

Επίσημα στην Κύμη ο Μαργέλης

Επίσημα στην Κύμη ο Μαργέλης
GSKIMIS.GR

Ο Δημήτρης Μαργέλης ανήκει πλέον κι επίσημα στην Κύμη, την οποία δικαίωσε το ΑΣΕΑΔ και ο 18χρονος γκαρντ - φόργουορντ θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη στον δεύτερο γύρο της Stoximan.gr Basket League.

Ο Δημήτρης Μαργέλης από την αρχή της σεζόν προπονείται με την Κύμη, αλλά η απόκτησή του άργησε να επισημοποιηθεί, καθώς η Αγία Παρασκευή είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο, όμως δικαίωσε την ομάδα Εύβοιας.

Ο 18χρονος γκαρντ - φόργουορντ (2.01 μ.) υπέγραψε πλέον το συμβόλαιό του με την Κύμη και στον δεύτερο γύρο της Stoximan.gr Basket League θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, Γιάννη Καστρίτη.

Η ανακοίνωση της Κύμης αναφέρει:

"Παίκτης του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης είναι και επίσημα ο Δημήτρης Μαργέλης, ένας ακόμα νεαρός αθλητής με καταγωγή από την Κύμη. Ο Μαργέλης προπονείται με την ομάδα μας από την έναρξη της φετινής περιόδου, αλλά μόλις την περασμένη εβδομάδα έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Αγία Παρασκευή, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρσι. Πλέον, αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Κύμη, τίθεται στην διάθεση του κόουτς Καστρίτη για τα παιχνίδια του 2ου γύρου του πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε καλή αρχή στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League και καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας!".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ