ΚΥΜΗ

Ενίσχυση με Καντέ για Κύμη

Ενίσχυση με Καντέ για Κύμη

Ο Τζέισον Καντέ είναι ο εκλεκτός του Βασίλη Μπρατσιάκου για την αντικατάσταση του Όγκο Αντεγκμπόγιε, με τον 26χρονο πλεϊμέικερ να αναμένεται στην Κύμη Seajets τις επόμενες ημέρες.

Ο Ντιόν Ντίξον έκανε την αρχή, με τον Τζέισον Καντέ να τον ακολουθεί. Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της Κύμης Seajets για να καλυφθούν τα κενά στην περιφέρεια, μετά την αποχώρηση των Μουχάμαντ Ελ Αμίν και Όγκο Αντεγκμπόγιε.

Οι νεοφώτιστοι έδειξαν μεγάλη αδυναμία στο "1" τις τελευταίες δύο εβδομάδες, στοιχείο που κατέστησε αναγκαία τη μεταγραφική ενίσχυση. Αν σε αυτό προσθέσουμε μάλιστα το γεγονός πως η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου μετρά έξι σερί ήττες, είναι σαφές πως η Κύμη "καίγεται" για ποιοτική ενίσχυση. Προς αυτή την κατεύθυνση αποκτήθηκε ο Τζέισον Καντέ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Αυστραλία με τα χρώματα των Sydney Kings.

Ο ύψους 1μ86 πόιντ γκαρντ ήταν συμπαίκτης με τον Μπραντ Νιούλεϊ (οσονούπω της ΑΕΚ), τον Άλεκς Μάριτς (πρώην του Παναθηναϊκού) και τον Τζος Πάουελ (πρώην του Ολυμπιακού) έχοντας εξαιρετική εικόνα στη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος στην NBL. Πιο συγκεκριμένα, είχε 13 πόντους (με 34.5% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ανά αγώνα, αποτελώντας τον βασικό "άσο" των "Βασιλιάδων". Δεν κατάφερε όμως να πανηγυρίσει μαζί τους την είσοδο στα playoffs.

Έτσι, έγινε άμεσα διαθέσιμος για την Κύμη Seajets, η οποία τον περιμένει τις επόμενες ημέρες με σκοπό να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League με τη Δόξα Λευκάδας (25/2). Είναι σαφές πως δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο έτερο ντέρμπι παραμονής με τα Τρίκαλα, την Τετάρτη (15/2).

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ