ΚΥΜΗ

Ένας καυγάς έθεσε "νοκ άουτ" τον Μόργκαν

BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ  - ÏÓÖÐ.   (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÊÕÌÇ - ÏÓÖÐ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός του Τζόρνταν Μόργκαν στον καρπό προήλθε από καυγά σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, με την Κύμη Seajets να κινείται ήδη για την αντικατάστασή του. Τη γλίτωσε με ράμματα στο κεφάλι ο Μουχάμαντ Ελ Αμίν.

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Τζόρνταν Μόργκαν την επομένη του αγώνα με τον Ολυμπιακό φέρνει μεγάλες ανακατατάξεις στην Κύμη Seajets, η οποία είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει τον διάδοχό του.

Το πρώτο ιατρικό δελτίο κάνει λόγο για απουσία δύο μηνών, κάτι που οι νεοφώτιστοι περιμένουν να επιβεβαιωθεί σε δεύτερο χρόνο, αφού ο παίκτης θα επανεξεταστεί. Το μείζον βέβαια δεν αφορά στον τραυματισμό του, αλλά στον τρόπο με τον οποίο αυτός προέκυψε.

Η πρώτη ενημέρωση έκανε λόγο για γλίστρημα στον πάγκο, που έφερε το κάταγμα στο μετακάρπιο . Εκ των υστέρων όμως, αποδεικνύεται πως η πραγματικότητα είναι άλλη. Κι αυτό γιατί ο σέντερ των "μπλε" ενεπλάκη σε καυγά σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, όπου βρισκόταν μαζί με τον -συμπαίκτη του- Μουχάμαντ Ελ Αμίν.

Μία διαφωνία με έναν άλλο θαμώνα του νυχτερινού κέντρου γενικεύτηκε, η ένταση μεγάλωσε και κάπως έτσι προέκυψε ο καυγάς. Μέσα σε όλα, ο Τζόρνταν Μόργκαν έσπασε τον καρπό του, τη στιγμή που ο Μουχάμαντ Ελ Αμίν τη γλίτωσε με ένα μικρό τραυματισμό στο πρόσωπο και ράμματα στο κεφάλι.

BASKET LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΥΜΗ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ)
BASKET LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΥΜΗ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αμφότεροι καλούνται πλέον να απολογηθούν στη διοίκηση της Κύμης, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Η διοίκηση του συλλόγου θα συνεδριάσει άλλωστε για το ζήτημα, πιθανότατα την Πέμπτη (12/1), για να αποφασίσει πως θα κινηθεί. Δεν πρέπει άλλωστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο "διαζυγίου" με τους δύο παίκτες.

Στον α' γύρο της Stoiximan.gr Basket League, ο Τζόρνταν Μόργκαν είχε 11.6 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ ο Μουχάμαντ Ελ Αμίν μέτρησε 11.4 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά αγώνα.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ