ΚΥΜΗ

Δεν βλέπει την ώρα ο Πάλμπλαντ

Δεν βλέπει την ώρα ο Πάλμπλαντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρτιν Πάλμπλαντ μίλησε στην ιστοσελίδα της Κύμης για τη μεταγραφή του στους νεοφώτιστους, τονίζοντας πως δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει τη δουλειά υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Η απόκτηση του Μάρτιν Πάλμπλαντ από την Κύμη απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή των νεοφώτιστων στην Basket League. Ο 29χρονος γκαρντ, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, μίλησε στην ιστοσελίδα των "μπλε" για όσα σχεδιάζει να κάνει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και αυτά που έχει στο μυαλό του για την Κύμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στην Κύμη: " Πιστεύω ότι πέρυσι με τον Απόλλωνα δεν έδειξα όλες τις δυνατότητες μου. Με τη νέα μου ομάδα τον ΓΣ Κύμης θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δείξω ότι μπορώ να κάνω πολύ περισσότερα πράγματα μέσα στο παρκέ. Ξέρω ότι η ομάδα μου θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Με ενημέρωσαν ότι έχει πετύχει έξι συνεχόμενες ανόδους και αυτό αφενός είναι τεράστια επιτυχία αφετέρου δείχνει την ποιότητα της ομάδας και τον τρόπο που λειτουργεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της και ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Έχω μάθει ότι η διοίκηση βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα η οποία λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια".

Για την απόκτηση του Σλάβεν Τσούπκοβιτς: " Αυτά είναι πολύ καλά νέα, είναι πολύ δυνατός παίκτης, βλέπω ότι χτίζεται μια δυνατή ομάδα".

Για τους στόχους της Κύμης: " Πιστεύω ότι βασικός στόχος είναι αρχικά η παραμονή στην κατηγορία και μετά η είσοδος στα πλέι οφ. Είναι πολύ δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα και δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη".

Για την οικογένειά του: " Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και περιμένουμε με ανυπομονησία το αγοράκι μας. Χαίρομαι που θα είμαστε όλοι μαζί στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι πολύ φιλόξενοι και έχω να πω τα καλύτερα από την περσινή μου εμπειρία. Είναι πολύ φιλικοί, σε αγκαλιάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι μέλος της οικογένειας τους".

Για τους φίλους της Κύμης: "Μου είπαν ότι οι φίλαθλοι βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα ανυπομονώ να τους γνωρίσω και όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας στην "παρθενική" χρονιά μας στην Α1".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ