ΚΥΜΗ

Απάντησε στον ΠΑΟΚ η Κύμη

Απάντησε στον ΠΑΟΚ η Κύμη

Ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου δεν άφησε ασχολίαστο το video διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ και απάντησε στους "ασπρόμαυρους".

Ο ισχυρός άνδρας της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου μετά το video που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τα παράπονά της για τις διαιτητικές αποφάσεις της αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, πέρασε στην αντεπίθεση μέσω Facebook.

Οι ασπρόμαυροι συγκέντρωσαν τις 17 φάσεις που πιστεύουν πως αδικήθηκαν σε ένα video, το οποίο σχολίασε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου. "Προς βοήθεια των ανθρώπων που επιμελήθηκαν το βίντεο του ΠΑΟΚ με τις αμφισβητούμενες φάσεις και επειδή εργάστηκαν σκληρά να το ετοιμάσουν μέσα στο τριήμερο και δεν χάρηκαν και τα σαρακοστιανά τους δίνουμε άλλη μια φάση σημαντική που ξέχασαν να συμπεριλάβουν στο παρακάτω βίντεο. Στην επικείμενη φάση ο παίχτης μας Οκερεαφόρ κάνει βήματα καθώς πηγαίνει προς τον αντίπαλο του Χαραλαμπόπουλο, που δεν τα δίνουν οι Διαιτητές καθώς επίσης δεν ήταν τάπα αφού η μπάλα ήταν στην κάθοδο άρα μετρούσε το καλάθι για 3 πόντους και το παιχνίδι έπρεπε να πάει στην παράταση!!! (Γελάνε και οι πέτρες)... Καλή Σαρακοστή!!!", έγραψε ο παράγοντας της Κύμης στο Facebook δημοσιεύοντας συγχρόνως και το video με τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ