ΚΥΜΗ

Ανακοίνωσε Τσαγκαράκη η Κύμη

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES - ΑΡΗΣ (14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, BASKET LEAGUE)
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES - ΑΡΗΣ (14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, BASKET LEAGUE) (EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της Κύμης πρέπει πλέον να θεωρείται ο Άγγελος Τσαγκαράκης, με την ομάδα της Εύβοιας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Την ευκαιρία να ανταμώσει ξανά με τον - προπονητή του την περσινή σεζόν στα Τρίκαλα - έχει ο Άγγελος Τσαγκαράκης, αφού η Κύμη ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Τσαγκαράκης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Εύβοιας, "εξαργυρώνοντας" έτσι την εξαιρετική σεζόν που έκανε πέρυσι, όπου είχε 10 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Άγγελο Τσαγκαράκη, ο οποίος την σεζόν 2017-18 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας!

Γαλλία, Αμερική, Γαλλία, Τρίκαλα και τώρα Εύβοια! Αυτή είναι η διαδρομή του νέου αποκτήματος του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Ο 33χρονος γκαρντ γεννήθηκε στις 3/6 1984 στην Γαλλία από πατέρα Έλληνα και μητέρα Γαλλίδα. Σε μικρή ηλικία εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να κληθεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Το 2003 πήγε στην Αμερική και έπαιξε για 5 χρόνια στο κολεγιακό πρωτάθλημα, τα τέσσερα πρώτα στο Oregon State και το πέμπτο στο Cal Poly Pomona.

Τον Μάη του 2008 ο Άγγελος Τσαγκαράκης επέστρεψε στην Γαλλία και άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Bourg-en-Bresse στην 2η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Ακολούθως φόρεσε τις φανέλες των Paris Levallois(2008-2009), Saint Vallier Basket Drôme(2009-2010), ξανά της Bourg-en-Bresse(2010-12), της Châlons Reims(2012-2013) και της Stade Olympique Maritime Boulonnais(2013-14). Με την τελευταία κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην 1η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, όπου και αγωνίστηκε την επόμενη χρονιά. Το 2015-2016 έπαιξε στηνVichy-Clermont, στην τελευταία του σεζόν στην Γαλλία.

Το περσινό καλοκαίρι ο Άγγελος Τσαγκαράκης απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και ήρθε για πρώτη φορά να παίξει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Τρικάλων. Εκεί, έχοντας προπονητή τον Γιάννη Καστρίτη, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και ήταν ένας από τους παίκτες-κλειδιά για την ομάδα του. Συγκεκριμένα, σε 22 παιχνίδια σημείωσε 220 πόντου, ευστοχώντας σε 51 τρίποντα, όντας ο 2ος παίκτης του πρωταθλήματος στην συγκεκριμένη κατηγορία!

Τα τρίποντα ήταν πάντα και το δυνατό στοιχείο στο παιχνίδι του Τσαγκαράκη, έχοντας ποσοστό καριέρας κοντά στο 40%. Τα τελευταία χρόνια δείχνει την αγάπη του και τις ικανότητες και στα ανοιχτά γήπεδα του 3on3, όπου μάλιστα εκπροσωπεί την εθνική Γαλλίας, ενώ έχει αναδειχτεί και ως ο καλύτερος Γάλλος αθλητής της FIBA σε αυτό για το 2015!

Όπως αναφέραμε ήδη, στην ομάδα της Κύμης ο Άγγελος Τσαγκαράκης ανταμώνει ξανά με τον Γιάννη Καστρίτη, προπονητή του στα Τρίκαλα, ενώ θα είναι εκ νέου συμπαίκτης με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Εμείς ευχόμαστε στο νέο απόκτημα της ομάδας μας να είναι υγιής και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δικαιώσει και πάλι την εμπιστοσύνη που δείχνει ο προπονητής του στο πρόσωπο του!"

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ