ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Βραβεύει όσους τον στήριξαν

Βραβεύει όσους τον στήριξαν

Χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με πολύ εργατικότητα τρέχει ο προγραμματισμός στον Κόροιβο. Οι Ηλείοι θα ευχαριστήσουν όσους τους στήριξαν στην παρθενική τους σεζόν στην Α1, ενώ παράλληλα έχουν στραμμένο το βλέμμα και στο μέλλον

Η σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον Κόροιβο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στο στρατόπεδο των Ηλείων υπάρχει εφησυχασμός, αντιθέτως άπαντες πλέον κινούνται σε πολλαπλά επίπεδα.

Η διοίκηση της ομάδας την ερχόμενη Παρασκευή (19/6) σε μία ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο "Αμαλία" θα βραβεύσει και θα ευχαριστήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο τους χορηγούς που τη στήριξαν στην πρώτη της χρονιά στα "μεγάλα" σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Αυτή η κίνηση γίνεται με στόχο να φανεί πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στη λειτουργία του συλλόγου οι... συμπαίκτες, ενώ ευχή όλων είναι την επόμενη χρονιά να υπάρχουν ακόμα περισσότερες εταιρείες που θα θελήσουν να συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια.

Εκτός της εκδήλωσης στο επίκεντρο βρίσκεται και η Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στις 3 Ιουλίου. Η διοίκηση έχει θέσει ως στόχο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων μελών που θα δείξουν έμπρακτα τη στήριξη τους στην ομάδα. Η συσπείρωση της κοινωνίας της Ηλείας αποτελούσε ανέκαθεν πρωταρχικό στόχο της διοίκησης κι αυτό μπορεί πλέον να επιτευχθεί μετά την εξαιρετική φετινή πορεία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το θέμα του προπονητή είναι αυτό που πρέπει πρώτα να κλείσει με τους διοικούντες να έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι επιθυμία τους είναι να συνεχίσει να βρίσκεται στα ηνία ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής παρότι ρούκι head coach στην Α1.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ