ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Βασιλόπουλος: "Να δούμε την πραγματικότητα κατάματα"

Βασιλόπουλος: "Να δούμε την πραγματικότητα κατάματα"

Ο Κόροιβος δοκιμάζεται αύριο (20/3, 17:00) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για τους λίγους που... έμειναν στο καράβι και πρέπει να παλέψουν για να τελειώσει καλά η χρονιά.

Ο Κόροιβος βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για τη "μάχη" της ομάδας του να σώσει τη χρονιά στα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου.

Το blog του 32χρονου φόργουορντ στο esake.gr

"Τι να γράψει και τι να πει κανείς, άλλη μια φορά που είχαμε το προβάδισμα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στο ημίχρονο και καταφέραμε να χάσουμε. Από έναν παίκτη μάλιστα δεχτήκαμε 35 πόντους. Μπράβο του. Ντροπή για εμάς. Λίγοι μείναμε στο καράβι, κάποιοι πήδηξαν και πρέπει να παλέψουμε να τελειώσει η χρονιά, όσο καλύτερα γίνεται.

Τώρα ελπίζω ότι στο μυαλό μας, έχουμε όλοι το ίδιο πράγμα σαν το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα, τις νίκες στην έδρα μας και όχι να τελειώσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται. Δε νομίζω ότι αξίζει να γράψουμε κάτι για το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, βέβαια εγώ πάντα όταν παίζω, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Αλλά είναι κάποιες φορές που πρέπει να βάζεις προτεραιότητες στο τι είναι πιο σημαντικό. Και για εμάς που άλλοι ξεκινήσαμε κι άλλοι τελειώνουμε, καλό είναι να μην κυνηγάμε ανεμόμυλους, αλλά να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Ότι δεν έχουμε πλέον περιθώριο για λάθη".

Ο Κόροιβος έχει μπροστά του στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ τα ματς με τους Παναθηναϊκό (εκτός), Αρκαδικό (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και Λαύριο (εντός).

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Χάρης Μαρκόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Όμπι Τρότερ που αποτέλεσε παρελθόν στη διάρκεια της εβδομάδας μετά την πρόταση της ιταλικής Μπρίντιζι. Αντίθετα θα έχει για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του τον Αμερικανό Κρις Άλεν που θα κάνει το ντεμπούτο του ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι θα απουσιάσει ο Αμερικανός πρώτος σκόρερ του Κόροιβου Ντουέιν Ντέιβις.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ