ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Βασιλόπουλος: "Απολαμβάνω το μπάσκετ"

Βασιλόπουλος: "Απολαμβάνω το μπάσκετ"
INTIME SPORTS

Τη δεύτερη νίκη του την φετινή σεζόν πήρε ο Κόροιβος (89-74 την Καβάλα). Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Τη δεύτερη νίκη του την φετινή σεζόν πήρε ο Κόροιβος, ο οποίος επιβλήθηκε της Καβάλας 89-74. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές για την ομάδα της Αμαλιάδας ήταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος (14π. – 6ρ. – 3ασ. -1κοψ. ), ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Παναγιώτη, κάνετε μία πολύ μεγάλη εμφάνιση στην Καβάλα και πήρατε τη νίκη. Σε ποια σημεία μπορούμε να σταθούμε και να πούμε ότι έκριναν την αναμέτρηση;

"Το σημαντικότερο, ήταν, ότι δεν πανικοβληθήκαμε όταν η Καβάλα έκανε το come back της στο παιχνίδι. Είχαμε χτίσει μία μεγάλη διαφορά, η Καβάλα κατάφερε να μειώσει, όμως εμείς παραμείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, δεν τους δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και πήραμε τη νίκη".

Η αλήθεια είναι, ότι θεωρείσαι από τους πιο ταλαντούχους έλληνες καλαθοσφαιριστές και ίσως ο πιο άτυχος λόγω των συνεχόμενων σοβαρών τραυματισμών. Δεν το έβαλες όμως κάτω και παλεύεις ακόμη. Μετά την εντυπωσιακή σου εμφάνιση στην Καβάλα, τι σκέψεις γύριζαν στο μυαλό σου;

"Δεν γύριζε τίποτα στο μυαλό μου. Νιώθω υγιής και πραγματικά απολαμβάνω το μπάσκετ. Σκέφτομαι μόνο την επόμενη ημέρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τον Χάρη".

Πέρυσι η ομάδα σώθηκε στο φινάλε του πρωταθλήματος. Εφέτος έχετε βάλει ως πρώτο στόχο την είσοδο στα πλέι οφ ή την αποφυγή του υποβιβασμού;

"Έχουμε βάλει ως στόχο να παίξουμε καλό μπάσκετ. Δεν θέλουμε να φορτώσουμε με πίεση την ομάδα. Είμαστε μία μικρομεσαία ομάδα αλλά έχουμε πολύ καλό υλικό και θα εξαρτηθεί από το πόσο θα δουλέψουμε, για να δούμε που μπορούμε να φθάσουμε".

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή για να πάρετε τη νίκη;

"Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με πάρα πολύ καλό ρόστερ. Τελευταία αντιμετωπίζει κάποια θεματάκια με τη χημεία της αλλά έχει σπουδαίους παίκτες, μεγάλες προσωπικότητες. Είναι μεγάλο όνομα και αυτό τους βοηθάει ψυχολογικά. Εμείς προερχόμαστε από δύο σπουδαίες νίκες και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται. Τα μπάτζετ και τα ονόματα δεν παίζουν μπάσκετ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ