ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Τζέτζος: "Ο Κόροιβος προβάλλει πανελλαδικά την Ηλεία"

Τζέτζος: "Ο Κόροιβος προβάλλει πανελλαδικά την Ηλεία"

Ο υπεύθυνος marketing και επικοινωνίας της ΚΑΕ Κόροιβος, Δημήτρης Τζέτζος, έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε για τους Ηλείους και μίλησε για το πλάνο της επόμενης χρονιάς.

Ο Δημήτρης Τζέτζος ανέλαβε πριν από ένα χρόνο υπεύθυνος marketing και επικοινωνίας στην ΚΑΕ Κόροιβος, ανανεώνοντας τη συνεργασία του και για την επόμενη χρονιά, με τον Κόροιβο να βρίσκεται στα σαλόνια της Α1 για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο έμπειρος παράγοντας μίλησε στο patrisnews.gr για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τις φήμες περί μη συμμετοχής του Κόροιβου στην Basket League και τα σχέδια για τη νέα χρονιά.

- Ο Κόροιβος έκλεισε έναν πρώτο επιτυχημένο κύκλο δύο ετών στην Α1 και πλέον περνά στο σχεδιασμό για την επόμενη τριετία και μαζί συνεχίζετε και εσείς για δεύτερη χρονιά. Τι κρατάτε και τι αφήνετε πίσω από τη χρονιά που έφυγε;

"Ο Κόροιβος έκανε μία μεγάλη υπέρβαση τα δύο τελευταία χρόνια και η επιτυχία αυτή οφείλεται στη σύμπνοια και την τεράστια προσπάθεια που έκανε η διοίκηση της ομάδας. Αυτό που θέλω να αφήσω πίσω μου από τη χρονιά που έφυγε είναι οι δυσκολίες που περάσαμε και επικεντρώνονται σε δύο βασικά θέματα. Το πρώτο έχει να κάνει με τα capital controls και τα οικονομικά θέματα και το δεύτερο έχει να κάνει με τα αρνητικά σχόλια και τα βέλη που δεχτήκαμε ότι η ομάδα δεν θα παραμείνει στην Α1. Κρατάω όμως τη μοναδική εμπειρία που έζησα πρώτη χρονιά στην Αμαλιάδα, την αγάπη που δέχτηκα από τους ανθρώπους της ομάδας και την πόλη και με βάση αυτά συνεχίζουμε δυναμικά και την επόμενη χρονιά για το καλύτερο για τον Κόροιβο".

- Η χρόνια που πέρασε ήταν δύσκολη αγωνιστικά και όπως προαναφέρατε και εσείς η ομάδα δέχτηκε διάφορα βέλη. Γιατί πιστεύετε ότι έγινε αυτό, ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη ημέρα;

"Θα έλεγα ότι τα βέλη που δέχτηκε ήταν «βέλη επιφύλαξης» δηλαδή υπήρξαν κάποιοι που εξέφρασαν επιφυλάξεις από κάποιους που θα έλεγα ότι ήταν λίγο κακοπροαίρετοι. Αυτό βέβαια διορθώνεται με την εξωστρέφεια και αυτό θα το δείξει ο Κόροιβος το επόμενο διάστημα. Ήδη καλούμε και επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθεια, υπάρχει θετική ανταπόκριση και πιστεύω ότι στο τέλος οι Κασσάνδρες θα διαψευσθούν".

- Το μοντέλο του Κοροίβου, δηλαδή το ότι δεν έχει πίσω του έναν ιδιοκτήτη ή μεγάλο χορηγό, είναι ίσως το μοναδικό στην Ελλάδα. Πώς μπορεί να διατηρηθεί έτσι μία ομάδα επαρχιακής πόλης στην Α1; Να σημειώσουμε δε ότι ο Κόροιβος στην πρόσφατη εκδήλωσή του έλαβε τα εύσημα και από τον πρόεδρο της ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη.

"Ο Κόροιβος δεν είναι το πρώτο ‘μοντέλο’, έχουμε και το παρελθόν αντίστοιχα παραδείγματα όπως η ομάδα του Ρεθύμνου πριν από μερικά χρόνια, πριν περάσει στα χέρια μεγαλοϊδιοκτήτη. Πιστεύω ότι ο Κόροιβος και οι ομάδες της επαρχίας πρέπει να στηρίζονται από το σύνολο των τοπικών κοινωνιών. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επιβιώσει μία τέτοια ομάδα, πάρα μόνο από την αγάπη και την υποστήριξη όλης της κοινωνίας. Πρέπει να γίνει η ομάδα όλης της Ήλιδας, όλης της Ηλείας".

- Ποια είναι τα σχέδιά σας, στον δικό σας τομέα για τη νέα χρονιά;

"Το πρόγραμμα marketing θα αξιοποιηθεί περισσότερο φέτος και με τη βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα κάνουμε κάποιες παρεμβάσεις στο στάδιο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να διαφημιστούν περισσότεροι χορηγοί στο γήπεδο. Εγώ θα δώσω περισσότερη βαρύτητα στο κοινωνικό κομμάτι, θέλουμε τα παιδιά να είναι κοντά μας και θέλουμε να βοηθήσουμε ιδιαίτερα τα παιδιά ηλικίας 8 με 12 ετών, να δημιουργήσουμε υγιείς φιλάθλους , ανθρώπους που θα γνωρίσουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ανθρώπους που θα κατανοήσουν την σημασία της καλής διατροφής με προϊόντα της μάνας γης. Για εμένα είναι στοίχημα η εδραίωση του προγράμματος «Κοροίβειων άθλος», που είναι συνέχεια του προγράμματος «σου από την περιφέρεια». Είναι ένα προσωπικό στοίχημα για εμένα, θα υπάρξουν και χορηγοί και σύντομα θα πούμε περισσότερα".

-Τι θα κερδίσει η Αμαλιάδα και η Ηλεία από την παραμονή του Κοροίβου στην Α1;

"Το όνομα του Κοροίβου δημιουργεί υπεραξία που θα εμφανιστεί στην Αμαλιάδα, το δήμο Ήλιδας και όλη την Ηλεία, γιατί προβάλλει όλο το νομό, βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο των αθλητικών δρώμενων και συγχρόνως δημιουργεί πρότυπα ούτως ώστε να ακολουθήσουν και άλλοι. Είμαι χαρούμενος αι αισιόδοξος που ο αθλητισμός της Ηλείας ανεβαίνει γενικότερα, και με την παρουσία του Αστέρα στη Γ΄ εθνική και με την ‘επανίδρυση’ του Πανηλειακού… Αυτό δείχνει ότι ο αθλητισμός της Ηλείας έχει να δώσει πολλά πράγματα. Γενικά ο Κόροιβος προβάλει την Ηλεία πανελλαδικά και από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και από την παρουσία άλλων ομάδων στην Ηλεία, αλλά και από την παρουσία του προέδρου Χρήστου Λαγού στην ΕΣΑΚΕ".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ