ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Τσάπιν: "Όλοι μαζί για τη νίκη με Αρκαδικό"

Τσάπιν: "Όλοι μαζί για τη νίκη με Αρκαδικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κόροιβος δίνει το Σάββατο (26/3, 17:00) το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Αρκαδικό, με τον Αλεξάνταρ Τσάπιν να μιλά στο Sport24.gr για τον "τελικό" παραμονής απέναντι στους νεοφώτιστους.

Οι πέντε σερί ήττες έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Κόροιβο, ο οποίος αίφνης βρέθηκε να παλεύει για την παραμονή του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου υποδέχεται τον Αρκαδικό (26/3, 17:00) με στόχο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα που θα τον απομακρύνει για τα καλά από τη διακεκαυμένη ζώνη, γνωρίζοντας πως σε ενδεχόμενη ήττα τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα αφού, πλέον, θα είναι κάτι παραπάνω από πιθανός ο υποβιβασμός.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, ο Αλεξάνταρ Τσάπιν μίλησε στο Sport24.gr για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, ξεκαθαρίζοντας -πριν από κάθε τι άλλο- πως " θα είμαστε έτοιμοι, δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό". Παρά τις εξαιρετικές δικές του εμφανίσεις (σ.σ.: έχει 14.6 πόντους με 51.7% στα δίποντα, 44.2% στα τρίποντα και 93.8% στις βολές, 2.7 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ κατά μέσο όρο), ο Κόροιβος έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι από τη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό του, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια:

" Αυτό που αντιλήφθηκα από πολύ νωρίς είναι ότι η ομάδα έχει δυνατότητες, όχι απλά να μείνει στην κατηγορία αλλά να κάνει το κάτι παραπάνω. Να μπει στα πλέι οφ. Ξέρουμε ότι τώρα αυτό δεν είναι εφικτό, οπότε έχουμε επικεντρωθεί στο πως θα σώσουμε την κατηγορία. Όλοι μας, παίκτες, προπονητές και διοίκηση παλεύουμε προκειμένου να διατηρήσουμε τον Κόροιβο στην κατηγορία".

Όπως είναι λογικό, ο Χάρης Μαρκόπουλος θα του ζητήσει να πάρει πρωτοβουλίες, να ηγηθεί της προσπάθειας για νίκη επί του Αρκαδικού. Ο 33χρονος πλεϊμέικερ δεν φοβάται πάντως αφού " το ξέρω ότι με χρειάζεται η ομάδα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθήσω να μείνει στην κατηγορία. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους συμπαίκτες μου, όπως ξέρω ότι κι αυτοί με εμπιστεύονται. Οπότε όλοι μαζί θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε", αναφέρει.

Όσο για τον κόσμο της ομάδα, που αναμένεται να γεμίσει το "ΚΓ Ήλιδας" σχολίασε πως " οι φίλοι της ομάδας ξέρουν την κατάσταση στην οποία είμαστε και πιστεύω πως θα μας δώσουν τη βοήθεια και την ώθηση που χρειαζόμαστε. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τη στήριξη μέχρι στιγμής και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσουμε το Σάββατο για να τους δώσουμε μεγάλη χαρά".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ