ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Τον θέλει και του χρόνου

Τον θέλει και του χρόνου

Μετά την παραμονή του Χάρη Μαρκόπουλου αρχίζει να τρέχει ο σχεδιασμός. Στους παίκτες που έχει γίνει εισήγηση παραμονής είναι ο Αντρέας Κανονίδης

Μετά από μία μακρά περιήγηση σε αρκετές ομάδες της Α1 (Πανιώνιος, Ηλυσιακός, Μαρούσι, Περιστέρι, Ρέθυμνο) ο Ανδρέας Κανονίδης φαίνεται πως βρήκε την ομάδα και το κλίμα που θα το βοηθήσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο 24χρονος swingman την φετινή ολοκλήρωσε τη χρονιά έχοντας κατά μέσο όρο 4,57 πόντους και 2,07 ριμπάουντ.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος φαίνεται πως έχει μείνει ικανοποιημένος από όσα είδε φέτος κι έτσι έχει εισηγηθεί την παραμονή του αν και κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, καθώς ο νεαρός έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του τόσο από Α1 όσο και από μικρότερες κατηγορίες.

Αναβλήθηκε η ΑΜΚ

Στο μεταξύ η υπάρχουσα οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα ανέτρεψε τα πλάνα των ανθρώπων του Κοροίβου. Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα ανέρχεται στα 100.000 ευρώ να μην γίνει τώρα αλλά να αναβληθεί μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο πολιτικό προσκήνιο.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ