ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Το υπονοούμενο του Καλαμπάκου για την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ήταν για μια ακόμη φορά παραστατικός στις δηλώσεις του, αυτή τη φορά μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η "σπόντα" για την απόδοση της ομάδας του και τη... βαλβίδα της μπάλας.

Ο Κόροιβος δεν ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας του. Το -50 (54-104) μόνο ικανοποιημένο δεν άφησε τον προπονητή των γηπεδούχων, τον οποίο η κάμερα της ΕΡΤ συνέλαβε αρκετές φορές να φωνάζει στους παίκτες του σε έξαλλη κατάσταση.

" Συμμετείχαμε σε μια γιορτή του Ολυμπιακού, δυστυχώς εμείς ήμασταν ο σάκος του μποξ", ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου τεχνικού μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην ΕΡΤ, πριν πετάξει μια ακόμη επική ατάκα -από αυτές που μας έχει συνηθίσει την τελευταία διετία.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει εξήγηση για την κακή εικόνα της ομάδας του στο β' μέρος, απάντησε πως " είναι ανεπίτρεπτο που τα παρατήσαμε γιατί πολύ από αυτούς τους παίκτες δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν πολλές φορές με ομάδες σαν τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το δύσκολο της υπόθεσης για τα νέα παιδιά", για να καταλήξει:

" Κι επειδή το μπάσκετ είναι ένα σοφό άθλημα, σήμερα έγινε ό,τι λέει η μπάλα πάνω στη βαλβίδα. Η μπάλα κάτι λέει πάνω στη βαλβίδα, αυτό έγινε σήμερα".

Τι γράφει η μπάλα στο σημείο της βαλβίδας; Ιδού!

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ