ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Το "ευχαριστώ" του Κόροιβου στον Ολυμπιακό

Το "ευχαριστώ" του Κόροιβου στον Ολυμπιακό

Ο Κόροιβος ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία της Ακαδημίας του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την περασμένη Κυριακή.

Τα μέλη των τμημάτων υποδομής του Κόροιβου ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο του προγράμματός της που φιλοξενεί σχολεία και ακαδημίες. Εν συνεχεία, η ομάδα της Ηλείας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος

"Η ΚΑΕ Κόροιβος νιώθει την ανάγκη να εκφράσειτην ικανοποίησή της για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε ο Ολυμπιακός στον αγώνα που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ την Κυριακή 22/11/2015 για την 7η αγωνιστική τηςBasket LeagueΣΚΡΑΤΣ.

Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη φιλοξενία της ακαδημίας του Κοροίβου από τους γηπεδούχους. Όπωςκαιπέρυσι, έτσι και φέτος οι μικροί αθλητές μας παρευρέθησαν στο ΣΕΦ παρακολουθώντας τον αγώνα Ολυμπιακός- Κόροιβος, στα πλαίσια του προγράμματος φιλοξενίας σχολείων και ακαδημιών που εφαρμόζει η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σε πνεύμα ενθουσιασμού τα παιδιά των ακαδημιών φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους παίκτες και έλαβαν αυτόγραφα, καταγράφοντας συνολικά μια πολύ σημαντική εμπειρία για το αθλητικό τους μέλλον".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ