ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Τιμά τους χορηγούς του ο Κόροιβος

Τιμά τους χορηγούς του ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος θα τιμήσει τους χορηγούς του σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την προσεχή Παρασκευή (19/6) παρουσία των τοπικών αρχών που στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα της Ηλείας στην Basket League.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Κόροιβου θα προχωρήσει αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον Χάρη Μαρκόπουλο και επισημοποιηθεί η παραμονή του στην ομάδα της Ηλείας. Κάτι που αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα .

Στο μεσοδιάστημα, η ΚΑΕ θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση την προσεχή Παρασκευή (19/6) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αμαλιάδας όπου θα τιμήσει τους χορηγούς της που στήριξαν τις προσπάθειες της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Κόροιβος είναι ο μεγάλος εκπρόσωπος όλου του νομού και υπάρχει κλίμα ενότητας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Εξάλλου, το κεντρικό σύνθημα για τη νέα σεζόν είναι "Ο Κόροιβος μας ενώνει".

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, θα παραβρεθούν οι δημοτικές αρχές από την ευρύτερη περιοχή. Από 'κει και πέρα, ο Απόλλων Πάτρας τίμησε χθες (16/6) τον Κόροιβο για την πορεία του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ που συνδυάστηκε με τη συμμετοχή στα playoffs για πρώτη φορά στην ιστορία του.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ