ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στον Κόροιβο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντίκερσον

Στον Κόροιβο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντίκερσον

Στον Κόροιβο Αμαλιάδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμερικανός σέντερ, Τζόρνταν Ντίκερσον, ο οποίος στην σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με τον Προμηθέα Πάτρας.

Από τον Προμηθέα Πάτρας στον Κόροιβο. Η ομάδα της Αμαλιάδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό σέντερ (ύψος 2.16), Τζόρνταν Ντίκερσον.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Jordan Dickerson.

Ο νέος μας παίκτης γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1993 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, έχει ύψος 2,16 m. και αγωνίζεται στη θέση του Center.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Penn State (2013-16), ενώ η κολεγιακή του καριέρα άρχισε στο Southern Methodist University. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας μακριά από την πατρίδα του στο ξεκίνημα της σεζόν 2016-17 στην KB Bashkimi Prizren στο πρωτάθλημα Κοσόβου.

Κατά το δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου (2016-17) έλαβε μέρος στη STOIXIMAN.GR Basket League για λογαριασμό του Προμηθέα Πάτρας, έχοντας κατά μέσο όρο σε σύνολο 14 αναμετρήσεων 1,4 πόντους, με 53,3% στα δίποντα, 80% στις ελεύθερες βολές και 1,6 ριμπάουντ σε 9,8 λεπτά συμμετοχής.

Καλωσορίζουμε τον Jordan στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μία επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας»!!!

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ