ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στον Κόροιβο ο Χάρις

Στον Κόροιβο ο Χάρις

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ (2μ.06) Ντάρελ Χάρις, ο οποίος άφησε τον ΚΑΟΔ για να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου.

Ο Κόροιβος προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει της δεύτερης συμμετοχής του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με την απόκτηση του 31χρονου Αμερικανού σέντερ (2μ.06) Ντάρελ Χάρις, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον ΚΑΟΔ.

Η ανακοίνωση του Κόροιβου

"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Ντάρελ Χάρις για έναν χρόνο.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου 1984 στο Κλίβελαντ, έχει ύψος 2.06μ και πέρυσι άφησε θετικές εντυπώσεις στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη φανέλα του ΚΑΟΔ.

Αποφοίτησε από το Ρόουντ Άιλαντ και από το 2007 αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, έχοντας φορέσει τις φανέλες της Τενερίφης (Ισπανία), της Ασκελόν (Ισραήλ), καθώς και των πολωνικών Κότβιτσα, Κόζαλιν και Βίλκο Μόρσκι.

Με την τελευταία μάλιστα είχε κατά μέσο όρο 11.4 πόντους και 11.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, πριν μετακομίσει στην Ελλάδα. Τον περασμένο Φεβρουάριο εντάχθηκε στο δυναμικό του ΚΑΟΔ και είχε ουσιαστική και αθόρυβη προσφορά, προσφέροντας παράλληλα 4.8 πόντους (59% ελεύθερες βολές, 57% δίποντα), 4.7 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ κατά μέσο όρο".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ