ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στον Κόροιβο ο Όμπι Τρότερ

Στον Κόροιβο ο Όμπι Τρότερ

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Αμερικανού, με ουγγρικό διαβατήριο, Όμπι Τρότερ, ο οποίος άφησε τον ΚΑΟΔ για να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου.

Ο Κόροιβος προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει της δεύτερης συμμετοχής του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με την απόκτηση του 31χρονου Αμερικανού γκαρντ (1μ.85) Όμπι Τρότερ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον ΚΑΟΔ.

Η ανακοίνωση του Κόροιβου

"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Όμπι Τρότερ για έναν χρόνο.

Ο Αμερικανός, που συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, είναι 31 ετών (γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου 1984), έχει ύψος 1.85μ και καλύπτει τη θέση του πλέι μέικερ. Έχει στην κατοχή του ουγγρικό διαβατήριο και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας.

Το 2006 αποφοίτησε από το κολέγιο Αλαμπάμα και έκτοτε έκανε σημαντική ευρωπαϊκή καριέρα, έχοντας αγωνιστεί σε Γκίσεν (Γερμανία), Μπρεστ (Γαλλία), Τορπάν Πόγιατ (Φινλανδία), Σόλνοκ (Ουγγαρία), Νιζνί (Ρωσία) και Τριούμφ (Πολωνία), ενώ πέρυσι είχε αξιόλογη παρουσία στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, φορώντας τη φανέλα του ΚΑΟΔ. Στην ομάδα της Δράμας αγωνίστηκε από τον Νοέμβριο του 2014, μέχρι το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, έχοντας κατά μέσο όρο 8.4 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ ανά αγώνα".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ