ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στον Κόροιβο ο Σμιθ - Ριβέρα

Στον Κόροιβο ο Σμιθ - Ριβέρα

Ο Κόροιβος ήρθε σε συμφωνία με τον Ντε Βόντες Σμιθ - Ρίβερα για την αντικατάσταση του Ντέβον Βαν Όοστρουμ, εν όψει του β' γύρου της Stoiximan.gr Basket League. Στην Αμαλιάδα θα ξαναβρεί τον Μαρκέλ Σταρκς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στο Georgetown.

Ο β' γύρος θα βρει τον Κόροιβο με μία αλλαγή στο ρόστερ του αφού ο Ντε Βόντες Σμιθ - Ριβέρα θα αντικαταστήσει τον Ντέβον Βαν Όοστρουμ. Ο 23χρονος γκαρντ δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα ο Ντίνος Καλαμπάκος να βγει στην αγορά, αναζητώντας μια καλύτερη περίπτωση.

Η αλλαγή κανονισμού σε ό,τι αφορά τους ξένους δίνει άλλωστε το δικαίωμα στις ομάδες να ψάξουν για παίκτη, αδιαφορώντας για το διαβατήριό τους. Κι ο Κόροιβος είναι η πρώτη ομάδα (μέτα τον Παναθηναϊκό Superfoods) που θα εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο στοιχείο, με τον απόφοιτο του Georgetown να μετακομίζει στην Αμαλιάδα.

Εκεί θα συναντήσει μάλιστα έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Μαρκέλ Σταρκς. Οι δυο τους συνυπήρξαν για μια διετία (2012-'14) στους "Hoyas" συνθέτοντας ένα εξαιρετικό περιφερειακό δίδυμο. Κατάφεραν άλλωστε να οδηγήσουν την ομάδα του Τζον Τόμσον ΙΙΙ στη March Madness την πρώτη χρονιά της κοινής παρουσίας τους στο κολέγιο.

Ο Κόροιβος θα είναι η πρώτη ομάδα του ύψους 1μ91 γκαρντ στην Ευρώπη, αφού φέτος αγωνίστηκε στη D-League με τους Windy City Bulls και τους Fort Wayne Mad Ants, δίχως όμως να κάνει καλά νούμερα. Είναι χαρακτηριστικό πως στους δεύτερους έμεινε μόλις για τρεις ημέρες, αποκτώντας την ελευθερία του ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ