ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στον Κόροιβο ο Μιλουτίνοβιτς

kosarkas Partizana na utakmici ULEB Evrokupa protiv Lietuvos Ritasa Viljnus u hali Pionir, Beograd 18.11.2014. godine Foto: Marko Metlas
Kosarka, Partizan, ULEB Evrokup, Lietuvos Ritas Viljnus
kosarkas Partizana na utakmici ULEB Evrokupa protiv Lietuvos Ritasa Viljnus u hali Pionir, Beograd 18.11.2014. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Partizan, ULEB Evrokup, Lietuvos Ritas Viljnus MARKO METLAS/ MN PRESS

Ο Κόροιβος συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την ενίσχυσή του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αντρέα Μιλουτίνοβιτς, ο οποίος την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Παρτίζαν.

Σερβική ενίσχυση για τον Κόροιβο, ο οποίος συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ του. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντρέα Μιλουτίνοβιτς, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Παρτίζαν και πλέον θα αποτελέσει τη βασική λύση για τη θέση "3".

Η σχετική ανακοίνωση: " Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Αντρέα Μιλουτίνοβιτς (Andreja Milutinović) που γεννήθηκε στις 6/8/1990, αγωνίζεται στην θέση του small forward με ύψος 1,98μ".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ