ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στο επίκεντρο τα διαρκείας και η ΑΜΚ

Στο επίκεντρο τα διαρκείας και η ΑΜΚ

Ο σχεδιασμός της σεζόν 2015-16 έχει ξεκινήσει ήδη στον Κόροιβο αφού παρατηρείται κινητικότητα σε όλους τους τομείς. Η ομάδα της Ηλείας "τρέχει" με την προώθηση των διαρκείας ενώ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ΑΜΚ.

Ο Κόροιβος ολοκλήρωσε ιδανικά τη χρονιά με τη συμμετοχή στα playoffs για πρώτη φορά στην ιστορία του και ήδη η ομάδα της Ηλείας στρέφεται στην επόμενη ημέρα.

Η ΚΑΕ έχει συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση για την Παρασκευή 3 Ιουλίου όπου το ζητούμενο είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 90-100 χιλιάδες ευρώ ώστε η ομάδα της Ηλείας να απαλλαχθεί από τα βάρη του παρελθόντος και να εδραιωθεί στην Basket League. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρήσεις από την Αμαλιάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή είναι διατεθειμένες να ενισχύσουν τον σύλλογο, συμβάλλοντας στην ΑΜΚ και αναγνωρίζοντας ότι ο Κόροιβος είναι ουσιαστικά ο εκπρόσωπος όλου του νομού.

Από 'κει και πέρα, υπάρχει ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα παραμείνουν στις ίδιες τιμές με την περσινή σεζόν και θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα, με τους περσινούς κατόχους να έχουν προτεραιότητα.

Από βδομάδα για Μαρκόπουλο

Κατά τα άλλα, δεδομένη είναι η επιθυμία των ανθρώπων του Κόροιβου να συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους με τον Χάρη Μαρκόπουλο. Η παραμονή του Έλληνα κόουτς στην άκρη του πάγκου αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα της Ηλείας, προκειμένου να ξεκινήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές ενώ νεότερα αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ