ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στην Αμαλιάδα ο Νάνα

Στην Αμαλιάδα ο Νάνα
INTIME SPORTS

Ο Χάρντινγκ Νάνα βρίσκεται από την Δευτέρα (16/11) στην πόλη της Αμαλιάδας για λογαριασμό του Κόροιβου και από αύριο θα βρίσκεται στη διάθεση του Χάρη Μαρκόπουλου στη συνέχεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής (22/11) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στην Αμαλιάδα βρίσκεται από την Δευτέρα (16/11) ο Χάρντινγκ Νάνα για λογαριασμό του Κόροιβου. Η Νο1 επιλογή του Χάρη Μαρκόπουλου για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κέλεν Θόρντον θα τεθεί από αύριο στη διάθεσή του στη συνέχεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής (22/11) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Νάνα αφού τακτοποιήθηκε το θέμα της βίζας του και άφησε πίσω του την πατρίδα του με τελικό προορισμό του την Αμαλιάδα. Στα συν του ότι είναι γνώριμος της ελληνικής πραγματικότητας από την προ τριετίας παρουσία του στον Ηλυσιακό. Η τότε επιλογή του Κώστα Φλεβαράκη για την ομάδα των Ιλισίων της περιόδου 2011-2012 σε 22 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους και 7,5 ριμπάουντ όντας ο 3ος στην κατηγορία των ριμπάουντ στην Α1.

Την επόμενη χρονιά ο 34χρονος πλέον Νάνα είχε ακολουθήσει τον Έλληνα τεχνικό στη Γερμανία και στηνΜπράουνσβαϊγκ, όπου αγωνιζόταν για τρία χρόνια. Ο Νάνα αγωνίστηκε και στο Afrobasket με την Εθνική Καμερούν έχοντας κατά μέσο όρο 4,3 πόντους σε 4 παιχνίδια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Νάνα είχε αποτελέσει την πρώτη επιλογή του Μαρκόπουλου από την στιγμή που αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Θόρντον.

Το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του Νάνα είχε αποκαλύψει το Sport24.gr την περασμένη Δευτέρα με τις συζητήσεις σε εκείνο το χρονικό σημείο να βρίσκονταν στην τελική τους ευθεία και μία μέρα μετά ολοκληρώθηκαν. Με την ενσωμάτωσή του ο Μαρκόπουλος περιμένει από τον Νάνα να του δώσει μία ακόμη λύση από μέση και μακρινή απόσταση αλλά και στον τομέα των ριμπάουντ.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ