ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στην Αμαλιάδα ο Γκότσερ

Στην Αμαλιάδα ο Γκότσερ

Στον Κόροιβο θα κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ο Τόντρικ Γκότσερ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου για τον επόμενο χρόνο.

Ο Κόροιβος αρχίζει να "φουλάρει" για τη μεταγραφική του ενίσχυση, με σκοπό να κλείσει το συντομότερο δυνατό τα πολλά κενά που έχει στο ρόστερ του. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου φορτσάρει για την απόκτηση του Γιάννη Σαχπατζίδη , όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr, την ώρα που ήρθε σε συμφωνία με ακόμη έναν ξένο παίκτη.

Ο λόγος για τον Τόντρικ Γκότσερ, ο οποίος θα γίνει κάτοικος Αμαλιάδας τον επόμενο χρόνο. Ο 22χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα με τα χρώματα του Texas Tech και βρήκε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του στη χώρα μας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 10.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ, όντας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του.

H ανακοίνωση του Κοροίβου αναφέρει: " Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Toddrick Gotcher που γεννήθηκε στις 14/3/1993 και αγωνίζεται στην θέση του guard με ύψος 1.84μ".

Παρεμπιπτόντως, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κοροίβου είναι διάσημο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του. Μετά από αγώνα του κολεγίου του, γονάτισε και τη ζήτησε σε γάμο. Το "I do" που είπε η κοπέλα έφερε ξέφρενους πανηγυρισμούς από όλους και ένα πλατύ χαμόγελο στον ίδιο.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ