ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στα Μαυροσκούφεια ο Κόροιβος

Στα Μαυροσκούφεια ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος έχει ξεκινήσει να τρέχει τις διαδικασίες για τη νέα σεζόν και οι εξελίξεις έρχονται σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο κομμάτι του marketing

Οι εξελίξεις και οι ανακοινώσεις στο Κόροιβο δεν θα αργήσουν να έρθουν. Φαινομενικά μπορεί να υπάρχει νηνεμία, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και αφορά όλα τα επίπεδα. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή της ομάδας, ενώ ήδη έχει αρχίσει και ο προγραμματισμός για την προετοιμασία. Οι Ηλείοι απάντησαν θετικά στην πρόσκληση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης κι έτσι θα αγωνιστούν στα 25α Μαυροσκούφεια, τα οποία θα λάβουν χώρα από τις 11 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα το τμήμα marketing συνεχίζει να κινείται δυναμικά και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr μέχρι τα τέλη του μήνα ετοιμάζεται ένα μεγάλο κοινωνικό πρόγραμμα, το οποίο θα τονίσει το κοινωνικό πρόσωπο του Κοροίβου και θα προκαλέσει αίσθηση.

Ευχαρίστηση... διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας του Κοροίβου έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον που υπάρχει μέχρι τώρα. Ο κόσμος της Ηλείας έχει δεθεί με την ομάδα και δείχνει έμπρακτα την διάθεση να τη στηρίξει στην δεύτερη σεζόν της στην Α1.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ