ΚΟΡΟΙΒΟΣ

"Σουτ από την... περιφέρεια στην Ηλεία"

"Σουτ από την... περιφέρεια στην Ηλεία"

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Κόροιβου Αμαλιάδας, Δημήτρης Τζέτζος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τους Γιώργο Οικονόμου και Χρήστο Τσάλτα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Κόροιβου Αμαλιάδας, Δημήτρης Τζέτζος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για την προσπάθεια της ΚΑΕ στο θέμα του Marketing, για τις ενέργειες που θα κάνει και για την ανάπτυξη στο κομμάτι αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προσπάθεια του Κόροιβου στο θέμα του Marketing:" Δυστυχώς μας πρόλαβαν οι εξελίξεις. Τα προβλήματα της χώρας έχουν αντίκτυπο στις ομάδες του μπάσκετ, αλλά και σε όλα τα αθλήματα. Ελπίζουμε όλα να τελειώσουν σύντομα και να έχουμε ευρύτερη ανταπόκριση. Στον Κόροιβο γίνεται τεράστια προσπάθεια από πέρσι και συνεχίζεται και φέτος. Το τμήμα Marketing τώρα δημιουργείταιΕμείς είμαστε η μόνη ομάδα στην Ηλεία που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και θέλουμε όλες οι επιχειρήσεις της Ηλείας, να επενδύσουν πάνω στον Κόροιβο, που είναι μία «καθαρή» ομάδα, με ανθρώπους που την αγαπούν πολύ, έχει καλό κλίμα και οικογενειακό περιβάλλον. Όλοι στην περιοχή πρέπει να συστρατευθούν σε αυτό. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, που δουλεύουμε να τα λύσουμε και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε μία ομάδα που προβάλει την Ηλεία και ζητάμε από όλους να επενδύσουν σε εμάς, όχι να μας δώσουν χορηγίες. Η Ηλεία είναι η κοιτίδα του αθλητισμού στην Ελλάδα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν από εδώ και ο Κόροιβος ήταν ο πρώτος Ολυμπιανίκης. Όλα αυτά είναι σημαδιακά και εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ".

Για τις ενέργειες που θα κάνει:" Εφαρμόζουμε το πλάνο “σουτ από την περιφέρεια”, που εφαρμόσαμε στο Ρέθυμνο. Θα επισκεφτούμε σχολεία για να δώσουμε το μήνυμα του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ στα μικρά παιδιά, θέλουμε δηλαδή να αναπτύξουμε υγιείς φιλάθλους και δικούς μας αθλητές. Η Ηλεία είναι… μπασκετομάνα, καθώς έχει και τα κορμιά και τη διάθεση. Βλέπω παιδιά που δουλεύουν πάνω στο μπάσκετ και είμαι ενθουσιασμένος".

Για την ανάπτυξη του Marketing:" Αυτό είναι το θέμα για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν ομάδες που όταν χαθούν τα μόνιμα έσοδα από την πολιτεία, δε θα έχουν τίποτα. Ο Κόροιβος το κατάλαβε νωρίς και χάρηκα για την πρόταση που μου έγινε. Το Marketing στην Ηλεία -και ειδικότερα στις μικρές περιοχές- είναι πολύ σημαντικό. Κι όταν μιλάμε για επένδυση προσδοκούμε σε κοινωνικά κέρδη και όχι οικονομικά, θέλοντας η νεολαία να στραφεί σε ένα υγιές κομμάτι. Θέλουμε να δημιουργήσουμε υγιείς φιλάθλους και εν δυνάμει χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας. Το οικονομικά πλάνο έχει τελειώσει. Δεν μπορούμε πλέον να επενδύσουμε. Γιατί έχουν κέρδη ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός;"

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ