ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Πιέζει για Σκουλίδα ο Κόροιβος

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού τον Διονύση Σκουλίδα, με τον Κόροιβο να έχει εκφράσει με έντονο τρόπο την πρόθεση ένταξης του 20χρονου φόργουορντ στο δυναμικό του.

Από την στιγμή που ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποφάσισε να πορευτεί με εφτά ξένους στο ρόστερ της ΑΕΚ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι σαφές πως ο Διονύσης Σκουλίδας δεν... χωράει. Γι αυτό οι "κιτρινόμαυροι" προσανατολίζονται στον μονοετή δανεισμό του, με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει (το επόμενο καλοκαίρι) πιο έτοιμος για να διεκδικήσει μια θέση στη δωδεκάδα της ομάδας.

Το γεγονός λοιπόν πως ο 20χρονος φόργουορντ είναι... στην αγορά (εδώ και καιρό, βέβαια), κινητοποίησε τον Κόροιβο, που αναζητά μια ακόμη λύση για την περιφέρειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, που πριν από δύο μέρες (28/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς , έχει ενημερώσει την ΑΕΚ πως ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με σκοπό να βρεθεί λύση, αφού ο προπονητής του Κοροίβου έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του νεαρού παίκτη.

Στόχος της ομάδας της Αμαλιάδας είναι να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατό, προκειμένου ο Πρωταθλητής Ευρώπης (με Εφήβους και Νέους Άνδρες) να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και να ξεκινήσει η διαδικασία ένταξής του στη φιλοσοφία του Ντίνου Καλαμπάκου.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ