ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Πιέσεις παραμονής σε Μαρκόπουλο

Ο Κόροιβος δεν έχει προπονητή, προς το παρόν. Κάνει όμως ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Χάρη Μαρκόπουλο. Οι "μπλε" πιέζουν τον νεαρό τεχνικό να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να ξεκινήσει το "χτίσιμο" εν όψει της νέας σεζόν.

Η φετινή περιπετειώδης χρονιά ολοκληρώθηκε με χαμόγελα στον Κόροιβο, από τη στιγμή που επετεύχθη ο στόχος της παραμονής. Οι "μπλε" νίκησαν την τελευταία αγωνιστική το Λαύριο και σε συνδυασμό με την ήττα του Αρκαδικού από την ΑΕΚ, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή.

Από το βράδυ της 9ης Απριλίου, που έλαβαν χώρα οι πανηγυρισμοί στην Αμαλιάδα, μέχρι σήμερα (30/6) πάντως ουδεμία εξέλιξη έχει προκύψει. Σε όλα τα ζητήματα. Οι διοικούντες τον σύλλογο συνεχίζουν να τονίζουν στον Χάρη Μαρκόπουλο πόσο θέλουν να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, αλλά επί της ουσίας... μηδέν.

Ο νεαρός τεχνικός βρέθηκε στη λίστα των Τρικάλων για τη διαδοχή του Κώστα Φλεβαράκη, δίχως όμως να προκύψει κάτι παραπάνω. Κάτι που επί της ουσίας κάνει πιο εύκολο το έργο του Κοροίβου να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, από τη στιγμή που -στην ελληνική αγορά- δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο για να τον δελεάσει. Μοναδική εναλλακτική αποτελεί το εξωτερικό, κάτι που όμως σε αυτή τη φάση δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του.

Κάπως έτσι, οι άνθρωποι του Κοροίβου εντείνουν τις τελευταίες ημέρες τις προσπάθειές τους να τον πείσουν να πει το "ναι" στην πρόταση που του έχουν καταθέσει και να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας για τρίτη διαδοχική χρονιά. Με στόχο να "χτίσει" από την αρχή το ρόστερ και να καθοδηγήσει τον σύλλογο της Αμαλιάδας στο πρωτάθλημα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Στην Ηλεία υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως η υπόθεση θα ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο τις επόμενες ημέρες...

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ