ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Πήρε Κεν Μπράουν ο Κόροιβος

Πήρε Κεν Μπράουν ο Κόροιβος

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Κόροιβο Αμαλιάδας καθώς απέκτησε τον 26χρονο Αμερικανό point guard που τελείωσε την περσινή σεζόν στη Λιέτουβος Ρίτας.

Το καλοκαίρι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η διοίκηση του Κόροιβου δεν κατάφερε να πείσει το Χάρη Μαρκόπουλο να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας. Ο Ντίνος Καλαμπάκος αποφάσισε πριν λίγες μέρες να κάνει το παραπάνω βήμα, αφήνοντας το Παγκράτι και την Α2 για τον Κόροιβο και την Basket League, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ομάδας της Ηλείας.

Στο πλαίσιο της ανοικοδόμησης της ομάδας ο Κόροιβος έκανε δικό του τον Κεν Μπράουν, 26χρονο point guard που αγωνίζεται στα γήπεδα της Ευρώπης τα τελευταία 4 χρόνια, έχοντας περάσει από 5 ομάδες. Την περσινή σεζόν ο βραχύσωμος Αμερικάνος (1,80 μ.) αγωνίστηκε πρώτα στην ολλανδική Ντόναρ Γκρόνιγκερ, όπου σημείωσε και ένα τριπλ νταμπ, και στη συνέχεια στη Λιέτουβος Ρίτας, όπου είχε 8 πόντους και 3,6 ασίστ ανά παιχνίδι. Ο Μπράουν αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Ηλείας στην προσπάθεια της να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Η επίσημη ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Kendrick Shama «Ken» Brown που αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ, με ύψος 1,80μ.

Ο Κεν Μπράουν γεννήθηκε στις 24/10/89 στο Μιζούρι των ΗΠΑ και στα τέσσερα κολεγιακά του χρόνια αγωνίστηκε σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Southwest Tennessee CC, Cerritos College, Western Kentucky και Philander Smith). Το 2012 δεν κατάφερε να γίνει επιλογή από κάποια ομάδα στο ντραφτ του NBA με αποτέλεσμα να έρθει στην Ευρώπη. Είχε δοκιμαστεί πριν από 3.5 χρόνια από τον ΑΠΟΕΛ και αγωνίστηκε στις Τζουρμάλα (Λετονία), Νόρκεπινγκ (Σουηδία), Νταμπρόβα (Πολωνία), Γκρόνιγκεν (Ολλανδία), Λιέτουβος (Λιθουανία)και ο Κόροιβοςθα είναι ο έκτος του ευρωπαϊκός σταθμός".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ