ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Παιχνίδι υπομονής με Ρούμπιο ο Κόροιβος

Παιχνίδι υπομονής με Ρούμπιο ο Κόροιβος

Μετά την παραμονή του Ντουέιν Ντέιβις, ο Κόροιβος του Χάρη Μαρκόπουλου θέλει να κρατήσει στις τάξεις του ενόψει της νέας σεζόν και τον Γκιγιέ Ρούμπιο. Τι ισχύει με την περίπτωση του Ισπανού φόργουορντ και τη Liga Endesa.

Η μεταγραφή του Γκιγιέ Ρούμπιο αντί του Φεντόρ Ντιμιτρίεφ τον περασμένο Νοέμβριο προκάλεσε τεράστια αίσθηση, με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν αθλητή με μεγάλη καριέρα στη Liga Endesa, διεθνή, ενώ έχει εμπειρία από τη Euroleague, με τη φανέλα της Μάλαγα.

Ο Ισπανός φόργουορντ συμπεριφέρθηκε απολύτως επαγγελματικά κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, τίμησε μέχρι τελευταίου... δολαρίου το συμβόλαιό του ενώ είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία του Κόροιβου που τερμάτισε στην όγδοη θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα playoffs.

Η διάθεση των ανθρώπων του Κόροιβου να κρατήσουν τον Ρούμπιο και τη νέα σεζόν είναι δεδομένη. Μετά την απώλεια του Τιμ Μπάουερς (σ.σ. συνεχίζει στην ιταλική Serie A2 με την FCM Φερεντίνο), η ομάδα της Ηλείας στρέφει την προσοχή της στην παραμονή του Ισπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαρκείς επαφές. Ο παίκτης είναι θετικός στο να συνεχίσει στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου ωστόσο περιμένει πρόταση από κάποια ομάδα της Liga Endesa. Όσο δεν βρίσκει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του στον Κόροιβο.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ