ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ουέμπστερ: "Δεν με τρομάζουν οι προκλήσεις"

Ουέμπστερ: "Δεν με τρομάζουν οι προκλήσεις"

Ο Κόρεϊ Ουέμπστερ θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Κοροίβου στον "τελικό" παραμονής απέναντι στον Αρκαδικό (26/3, 17:00). Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα των "μπλε" για τη μονομαχία με τους νεοφώτιστους, δηλώνοντας έτοιμος για την πρόκληση.

Δεν έχει παρά μερικές ημέρες στην Αμαλιάδα, κι όμως δηλώνει έτοιμος για τον "τελικό" παραμονής του Κοροίβου με τον Αρκαδικό (26/3, 17:00). Ο Κόρεϊ Ουέμπστερ έκανε τις πρώτες του προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Χάρη Μαρκόπουλου και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας του, στον αγώνα που μπορεί να κρίνει τα πάντα σε ό,τι αφορά την παραμονή των "μπλε" στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Πριν από αυτό βέβαια, ο Νεοζηλανδός γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα του Κοροίβου δηλώνοντας έτοιμος για το παιχνίδι με τους Αρκάδες, την ώρα που επεσήμανε πως δεν φοβάται τις προκλήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες εμπειρίες του: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Έχει καλούς και σοβαρούς ανθρώπους με πλάνο και όραμα να φτιάξουν μια πολύ καλή ομάδα στο μέλλον. Χαίρομαι που πήρα την απόφαση να απαντήσω θετικά".

Για την μάχη της παραμονής: " Εξαρτάται καθαρά από εμάς το τι θα γίνει. Παίζουμε στην έδρα μας έναν κρίσιμο αγώνα και χρειαστούμε καλή επιθετική λειτουργία, καθώς και προσήλωση στην άμυνα για να τα καταφέρουμε".

Για την ετοιμότητα του: " Φυσικά και είμαι έτοιμος. Δεν με τρομάζουν οι προκλήσεις. Εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα".

Για τον κόσμο: " Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας. Έχω ακούσει από τους νέους μου συμπαίκτες τα καλύτερα γι’ αυτούς. Δίνουν φοβερό παλμό και ενέργεια στους παίκτες και ελπίζω να γεμίσουν το γήπεδο και να μας ωθήσουν στη μεγάλη νίκη".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ