ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ο Σταρκς ευχαρίστησε και αποθέωσε τον Καλαμπάκο

Ο Σταρκς ευχαρίστησε και αποθέωσε τον Καλαμπάκο

Ο Μέρκελ Σταρκς σημείωσε το νικητήριο καλάθι που κράτησε στην κατηγορία τον Κόροιβο και ο Αμερικανός γκαρντ με μήνυμα του ευχαρίστησε και αποθέωσε τον κόουτς Ντίνο Καλαμπάκο.

Ο Κόροιβος κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, με τον Μέρκελ Σταρκς να σημειώνει το νικητήριο καλάθι της αναμέτρησης. Ο Αμερικανός γκαρντ, με μήνυμα του στο instagram, εκθείασε και αποθέωσε τον κόουτς Ντίνο Καλαμπάκο , επισημαίνοντας το πόσο τον στήριξε στην ομάδα.

Ο Μέρκελ Σταρκς έγραψε τα εξής στο instagram: "Ποτέ δεν με παράτησε, με εμπιστεύτηκε από την αρχή ως το τέλος. Μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να δείχνω το ταλέντο μου. Κόουτς Ντίνο σε ευχαριστώ! Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι που έπαιξα για σένα. Δεν είναι τόσο ο προπονητής, όσο ο άνθρωπος που είσαι, που έχει μεγαλύτερη σημασία. Όποτε χτυπούσα στην προπόνηση ή δυσκολευόμουν στα παιχνίδια πάντα ένιωθα ότι εσύ και το προπονητικό σταφ είχατε απίστευτη εμπιστοσύνη σε μένα. Σε ευχαριστώ κόουτς, σ' αγαπώ!

Για τον κόουτς Νίκο (Παπανικολόπουλος) η συνεχής καθημερινή θετική ενίσχυση μαζί με την θετική σκέψη και νοοτροπία με βοήθησαν να γίνω καλύτερος ως παίκτης και ως άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές εμπειριών που είχαμε καθημερινά. Ο κόουτς Άλεξ (Βελισσαράκος) πάντα μου έδινε συνέχεια οδηγίες, πως να παίζω στην επίθεση, κατά την διάρκεια των αγώνων, και τι να διαβάζω στο παιχνίδι. Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος".

Never gave up on me, trusted me from start to finish. Gave me an opportunity to continue to show my talent. Coach Dino, thank you! I can't express how thankful I am to have played for you. Not only the coach but the person that you are is what matters most. Whether I was hurt in practice or struggling in games I always felt that you and the coaching staff still had an unbelievable confidence in me! Thank you Coach, love you! To Coach Nikos, your constant positive reinforcement everyday along with your tough minded mentality helped me grow as a player and person. I will never forget the talks and the shared experiences we had everyday! Coach Alex, always giving me advice during games on how to attack and what to see throughout the game. Thanks to you all for helping me become a better person & player!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Markel Starks (@markelstarks) στις

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ