ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ο Κόροιβος απέκτησε πρώην συμπαίκτη του Μήτογλου

Wake Forest's Aaron Rountree III (33) reacts after making a basket against Virginia Tech during the second half of an NCAA college basketball game in the first round of the Atlantic Coast Conference tournament in Greensboro, N.C., Tuesday, March 10, 2015. (AP Photo/Gerry Broome)
(AP Photo/Gerry Broome) AP

O Κόροιβος ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Ρουντρί, ο οποίος υπήρξε για μία σεζόν συμπαίκτης με τον Ντίνο Μήτογλου στο κολέγιο του Wake Forest.

Ένας πρώην συμπαίκτης του Ντίνου Μήτογλου στην Αμαλιάδα! Για τον Άαρον Ρουντρί ο λόγος, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε ο Κόροιβος.

Ο Ρουντρί συνυπήρξε με τον νυν παίκτη του Παναθηναϊκού στο Κολέγιο του Wake Forest την σεζόν 2014/15, όταν ο Μήτογλου ήταν δηλαδή πρωτοετής. Ακολούθως πήρε μεταγραφή για το Κολέγιο του Iona, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με την φανέλα της MBK Lucenek, έχοντας 12 πόντους, 8.3 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 3.4 κλεψίματα και 1.5 κοψίματα μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Aaron Rountree.

Ο Αμερικανός νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1993 στην πόλη Wilson της North Carolina, έχεις ύψος 2,03 m κι αγωνίζεται ως Forward.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της MBK Lucenec κι έλαβε μέρος στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Σλοβακίας, μετρώντας κατά μέσο όρο 12 πόντους, 49,7% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα, 76,4% στις ελεύθερες βολές, 8,3 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ σε 36,3 λεπτά συμμετοχής.

Ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα από το πανεπιστήμιο Wake Forest, όπου αγωνίστηκε από 2012 ως το 2015, ενώ αποφοίτησε από το Iona College, μετέχοντας τη σεζόν 2015-16 με την ομάδα Iona Gaels στο NCAA.

Καλωσορίζουμε τον Aaron στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να έχει μία επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας!!!"

(AP Photo/Gerry Broome)

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ