ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε τον Χαριτόπουλο

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε τον Χαριτόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χαριτόπουλου, προσθέτοντας έναν ιδιαίτερα έμπειρο φόργουορντ στο ρόστερ. Ο 32χρονος παίκτης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Χάρη Μαρκόπουλο, κατά την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ.

Σε παίκτη που γνωρίζει καλά στράφηκε ο Χάρης Μαρκόπουλος όταν τέθηκε το ζήτημα της ενίσχυσης στη θέση "4". Ο προπονητής του Κοροίβου εισηγήθηκε την απόκτηση του Δημήτρη Χαριτόπουλου, με τη διοίκηση των Ηλείων να κάνει πράξη την επιθυμία του. Η μεταγραφή ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, με τον 32χρονο πάουερ φόργουορντ να μετακομίζει από τη Θεσσαλονίκη στην Αμαλιάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Δημήτρη Χαριτόπουλο για έναν χρόνο.

O Έλληνας παίκτης είναι γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 1983 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, έχει ύψος 2.07μ και καλύπτει με την ίδια ευχέρεια και τις δύο θέσεις των ψηλών. Από τη Σιάτιστα, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, μετακόμισε το 2002 στον Άρη και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2006. Ακολούθησαν δύο χρονιές στον ΠΑΟΚ, πριν παίξει από μια σεζόν σε Τρίκαλα και Πανιώνιο. Από το 2010 μέχρι το 2012 φόρεσε τη φανέλα του Αμαρουσίου, στη συνέχεια ξενιτεύτηκε για λογαριασμό της γαλλικής Βιλερμπάν για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ λίγους μήνες αργότερα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν 2012-2013 στη Λουκόιλ Ακαντέμικ από την Βουλγαρία. Ακολούθησε η διετής παρουσία του στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ (συμπαίκτης με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο) και της Μανρέσα, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε την τρίτη του θητεία στον ΠΑΟΚ.

Το 2002 στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη "χρυσή" εθνική ομάδα Νέων Ανδρών και έναν χρόνο αργότερα κατέκτησε με τον Άρη το Champions Cup".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ