ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ο Κόροιβος αλλάξε... λουκ

Ο Κόροιβος αλλάξε... λουκ

Με το βλέμμα στο μέλλον και με πρωτοβουλία του νέου τμήματος μάρκετινγκ ο Κόροιβος άλλαξε το λογότυπο του με στόχο να επιτύχει μία νέα δυναμική στον επικοινωνιακό τομέα

Οι αλλαγές είναι συνεχόμενες στον Κόροιβο, καθώς μετά την ενδυνάμωση στο τμήμα μάρκετινγκ γίνονται ολοένα και περισσότερες κινήσεις που θα ενισχύσουν το επικοινωνιακό προφίλ της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό οι Ηλείοι παρουσίασαν σήμερα (26/6) το νέο λογότυπο της ομάδας που στηρίζεται στο μοντέρνο design χωρίς να αλλάζει τον ολυμπιονίκη-σύμβολο της περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ηλείων αναφέρει

" Η ΚΑΕ Κόροιβος εξελίσσει την επιτυχία της κοιτάζοντας πάντα μπροστά και από τις πρώτες κινήσεις είναι μιά νέα άποψη στην επικοινωνία. Έτσι, λοιπόν, μετά από έμπνευση του νέου τμήματος μάρκετινγκ, είμαστε στη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο μας λογότυπο, το οποίο επιμελήθηκε η Σίσσυ Σπηλιοπούλου-Βαρουξή της Multi Productions.

Ο Κόροιβος ο Ηλείος ήταν ο πρώτος καταγεγραμμένος Ολυμπιονίκης στους αθλητικούς αγώνες της αρχαιότητας και αποτελεί μέχρι σήμερα όνομα-σύμβολο και πηγή έμπνευσης για ολόκληρο το νομό που εκπροσωπεί στο υψηλότερο επίπεδο η ομάδα μας.

Έτσι λοιπόν παρέμεινε και κοσμεί το νέο σήμα στο οποίο όμως τονίστηκε πιο δυνατά το όνομά του δίνοντας μια επιπλέον επικοινωνιακή δυναμική. Να σημειώσουμε ότι το λογότυπο αυτό θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την αντρική επαγγελματική ομάδα μπάσκετ ενώ το παλαιό θα παραμείνει ως έχει στον ερασιτέχνη και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

Η προσπάθεια για την καθιέρωση συνεχίζεται. Ο Κόροιβος είναι η ομάδα όλης της Ηλείας και μας ενώνει!"

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ